Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Innføring i helse- og sosialpolitikk

Forfatterne beskriver velferdsstatens utvikling med politisk enighet og uenighet om velferdspolitikk fram til våren 2022.

De viser hvilke helsemessige og sosiale problemer som velferdsstatens profesjoner arbeider med2, og beskriver de institusjonene der helse- og sosialarbeidere møter klientene, brukerne og pasientene. Les mer

619,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Forfatterne beskriver velferdsstatens utvikling med politisk enighet og uenighet om velferdspolitikk fram til våren 2022.

De viser hvilke helsemessige og sosiale problemer som velferdsstatens profesjoner arbeider med2, og beskriver de institusjonene der helse- og sosialarbeidere møter klientene, brukerne og pasientene. Brukernes rettigheter og plikter presenteres og drøftes. Forfatterne legger vekt på å få fram spenninger og målkonflikter i helse- og sosialpolitikken. De drøfter utfordringene som velferdsstaten møter i en tid med omfattende endringer i aldring, innvandring, økonomi og internasjonalisering.

Myndighetene understreker at det er behov for tverrfaglig samarbeid mellom velferdsyrkene og velferdsetatene for å sikre gode velferdsytelser. I denne boka får vi kunnskap som imøtekommer dette kravet. Boka dekker pensum i helse- og sosialpolitikk og stats- og kommunalkunnskap i det felles innholdet i rammeplanene for helse- og sosialarbeiderutdanningene med til sammen ni studiepoeng.

Denne 8. utgaven er gjennomrevidert og oppdatert.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
302
ISBN
9788215063614
Utgave
8. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Innføring i helse- og sosialpolitikk
Format
26 x 19 cm
Serie
Grunnbok i helse- og sosialpolitikk

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i helse- og sosialpolitikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
436,- 479,-
 

Mirage

Camilla Läckberg
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv