Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Globale veikryss

golfmonarkiene i endring

Golfmonarkiene på den arabiske halvøya gjennomgår en rivende utvikling, uten at dette vies mye oppmerksomhet i norske medier. Derav denne boken: De 10 ulike kapitlene både nyanserer fremstillingen som gis i media og tar for seg viktige aspekter som overses i offentligheten for å gi en grundig, engasjerende og tilgjengelig innføring i situasjonen på den arabiske halvøy i dag. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Golfmonarkiene på den arabiske halvøya gjennomgår en rivende utvikling, uten at dette vies mye oppmerksomhet i norske medier. Derav denne boken: De 10 ulike kapitlene både nyanserer fremstillingen som gis i media og tar for seg viktige aspekter som overses i offentligheten for å gi en grundig, engasjerende og tilgjengelig innføring i situasjonen på den arabiske halvøy i dag. Gjennom aktuelle og tilgjengelige casestudier som dekker alle de berørte landene illustrerer forfatterne mangfoldet og forskjellene som eksisterer i og mellom landene, samtidig som de identifiserer sentrale, overordnede trekk som er felles for hele området. På denne måten gir boken leseren et svært godt grunnlag for å forstå de endringene som golflandene gjennomgår, historien som har ledet hit og hva vi kan vente oss i årene fremover.

Blant temaene som drøftes er migrantbefolkningens situasjon, oljeavhengighet, religiøse reformbestrebelser, kvinners stilling og utdanningsmuligheter, forholdet mellom sport og politikk, toleransepolitikk, klimakrisen og utenrikspolitisk aktivisme.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
300
ISBN
9788202757090
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Globale veikryss
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Globale veikryss:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv