Legaliser! Nå!

kampen om narkotikapolitikken

I 2016 endret norsk narkotikadebatt seg grunnleggende. Høyre stilte seg sammen med Venstre i spissen for en rusreform basert på avkriminalisering av alle narkotiske sto.er, og de .kk følge av partier på venstresiden. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

I 2016 endret norsk narkotikadebatt seg grunnleggende. Høyre stilte seg sammen med Venstre i spissen for en rusreform basert på avkriminalisering av alle narkotiske sto.er, og de .kk følge av partier på venstresiden.

Rusreformen .kk ikke .ertall i Stortinget, og den sittende rødgrønne regjeringen vil nøye seg med mindre endringer. Men opinionen, som tidligere har vært massivt imot liberalisering, har beveget seg. Samtidig er .ere land, særlig i Nord-Amerika og Europa, i ferd med å ta et skritt videre: Full legalisering, i første omgang av cannabis, er på vei. Avkriminalisering vil med tiden fremstå som en mellomstasjon. Bare legalisering kan bidra til å fjerne koblingen mellom bruk av narkotiske sto.er og kriminelle miljøer.

Forbudet mot ulovlige rusmidler skaper .ere problemer enn bruken av disse sto.ene. Det handler ikke bare om å redusere skadevirkningene for samfunnet. Det handler også om frihet og rettferdighet.

Denne debattboken gjennomgår utviklingen i narkotikapolitikken i Norge og internasjonalt - og erfaringene med ulike reformer.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Dreyers forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 277
ISBN: 9788282656382
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger