Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Statsvitenskapelig leksikon

Statsvitenskap er studiet av politiske prosesser. Politisk analyse krever klare begreper brukt på en konsistent måte, og «Statsvitenskapelig leksikon» er derfor et nyttig oppslagsverk for studenter, forskere og forelesere innen statsvitenskap. Les mer

239,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Statsvitenskap er studiet av politiske prosesser. Politisk analyse krever klare begreper brukt på en konsistent måte, og «Statsvitenskapelig leksikon» er derfor et nyttig oppslagsverk for studenter, forskere og forelesere innen statsvitenskap.

Leksikonet vil være nyttig for alle med et aktivt forhold til det politiske liv - journalister, politikere, folk innen offentlig administrasjon og næringsliv, lærere og den interesserte allmennhet.

Leksikonet ble utgitt første gang i 1997, med Øyvind Østerud (Universitetet i Oslo), Kjell Goldman (Stockholms universitet) og Mogens N. Pedersen (Syddansk Universitet) som redaktører. Oppslagsverket ble gjennomgående oppdatert og betydelig utvidet i 2008, med mange nye, korte innføringer til fagets begreper, teorier og metoder, politiske ideer, ismer og institusjoner, samt nye portretter av sentrale bidragsytere innen statsvitenskapen.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
308
ISBN
9788215035246
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

-
- Sølvreven ;p – 18.03.2010

– Dette hendige statsvitenskapelige leksikonet er et meget nyttig verktøy i studiehverdagen. Det gir gode innføringer i relevante statsvitenskapelige begreper, og er lett å ta med seg over alt. Jeg vil tro det også vil fungere som et ypperlig oppslagsverk for den interesserte allmennhet. Inneholder mange ord som til stadighet dukker opp i media, uten at en alltid får noen skikkelig forklaring på dem. Dette leksikonet endrer på dette. Det er et brukervennlig leksikon som det er lett å orientere seg i. Teksten er satt i to kolonner med oppslagsordene trykket i fet skrift. Leser får lett oversikt i teksten. Behagelig tekststørrelse, og grei kvalitet på papiret. Sterk innbinding. Inneholder også en liste over engelske ord og uttrykk som er vanlige for den statsvitenskapelige disiplinen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Statsvitenskapelig leksikon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv