Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Arvingen

"En skulle tro en kunne bli lei av John Grishams uendelige, krimlitterære vandringer i det amerikanske rettssystemet. Nei, da. Den tidligere advokaten med praksis i Mississippi, greier nok en gang å holde meg på tå hev.(...) Særdeles fascinerende."

Trønder-Avisa

En betydelig formue - en siste hevnSeth Hubbard er en velstående mann som er døende av lungekreft. Han bor alene like utenfor byen Clanton i Mississippi. Før han tar livet av seg ved å henge seg i et tre på eiendommen sin, skriver han et nytt testamente, for hånd. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
En betydelig formue - en siste hevnSeth Hubbard er en velstående mann som er døende av lungekreft. Han bor alene like utenfor byen Clanton i Mississippi. Før han tar livet av seg ved å henge seg i et tre på eiendommen sin, skriver han et nytt testamente, for hånd. Han sender brevet til den eneste advokaten han stoler på, Jake Brigance.

Seths siste ønske reiser flere spørsmål enn svar, og kommer til å skape store konflikter mellom hans voksne barn og hans svarte hushjelp Lettie Lang. For å finne svar må Jake langt tilbake i tid, til en forsvunnet bror og en dypt begravet hemmelighet.

Medlemsvurdering:
En litt anonym forfatter i norsk sammenheng. Men du verden hvordan han leverer. Helt fra Pelikan rapporten frem til Arvingen. Skriver med innlevelse fra et yrke som han kjenner inn og ut,kombinerer dette med roman skrivingens kunst ispedd kriminalitet. Strålende.

Arnfinn Hægeland

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
558
ISBN
9788202509361
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Sycamore row
Format
21 x 13 cm
Serie
Jake Brigance 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

"En skulle tro en kunne bli lei av John Grishams uendelige, krimlitterære vandringer i det amerikanske rettssystemet. Nei, da. Den tidligere advokaten med praksis i Mississippi, greier nok en gang å holde meg på tå hev.(...) Særdeles fascinerende."

Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

«Kraftfull ... usedvanlig lettlest ... blant hans beste bøker."

The Washington Post

"En av [Grishams] beste. . . Arvingen er en stor litteraturbegivenhet."

The New York Times Book Review

"Velkommen tilbake, Jake ... [Brigance] er en av de best utviklede og engasjerende karakterene i samtlige av Grishams romaner."

USA Today

Kunders vurdering

T
Torill Vangen – 06.02.2018

– Arvingen

A
Arnfinn Hægeland – 28.03.2016

– En litt anonym forfatter i norsk sammenheng. Men du verden hvordan han leverer. Helt fra Pelikan rapporten frem til Arvingen. Skriver med innlevelse fra et yrke som han kjenner inn og ut,kombinerer dette med roman skrivingens kunst ispedd kriminalitet. Strålende.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Arvingen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv