Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Blant republikanere

Frank Rossavik, politisk kommentator i Aftenposten og forfatter av flere kritikerroste biografier og andre bøker, presenterer Det republikanske partiet i USA. Gjennom intervjuer og samtaler med både vanlige og sentralt plasserte republikanere gir Rossavik en lettlest, skarp og underholdende innføring i en ideologi og en politisk tradisjon som ofte fremstår som fremmedartet for nordmenn. Les mer

279,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Frank Rossavik, politisk kommentator i Aftenposten og forfatter av flere kritikerroste biografier og andre bøker, presenterer Det republikanske partiet i USA. Gjennom intervjuer og samtaler med både vanlige og sentralt plasserte republikanere gir Rossavik en lettlest, skarp og underholdende innføring i en ideologi og en politisk tradisjon som ofte fremstår som fremmedartet for nordmenn.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202496913
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

S
Snorre Degnes – 14.03.2016

– Jeg syns boka var underholdende og leseverdig, og jeg som ble voksen under Reagens periode som president, hadde glede av å mimre over tankegods som jeg husker fra min ungdom her i Norge som Norsk, som jeg ikke har hørt uttalt på en mannsalder her i Norge. Boka var lettlest, men hadde noen dødpunkter.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Blant republikanere:

På vei

Ketil Solvik-Olsen
Innbundet 
345,- 379,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv