Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Der andre tier

Sylvi Listhaug får andre politikere til å blekne. Hun lar seg ikke stoppe av kritikk. Hets og demonisering biter ikke på henne. Meningsmotstanderne frykter henne, fordi hun snakker klart og tydelig, på en forståelig og folkelig måte. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Sylvi Listhaug får andre politikere til å blekne. Hun lar seg ikke stoppe av kritikk. Hets og demonisering biter ikke på henne. Meningsmotstanderne frykter henne, fordi hun snakker klart og tydelig, på en forståelig og folkelig måte.

I denne boka forteller hun om verdiene hun har med seg fra oppveksten i Ørskog, innerst i fjorden i Sunnmøre. Hun forklarer hva hun tror på og hvordan det har styrt hennes livsvalg. Ikke minst viser hun hvordan arven hun har med seg hjemmefra har fått konsekvenser for hennes syn på vår tids store stridsspørsmål, som innvandring, eldreomsorg, asyl, feminisme og ytringsfrihet.

Men ikke minst er denne boka et skarpt oppgjør med eliten i det norske samfunnet, som forsøker å stemple henne og hennes tilhengere som mindreverdige mennesker.

Bli med på en reise fra oppveksten på en vanlig gård til regjeringskontorene og bli kjent med en av Norges viktigste og mest kontroversielle politikere.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Bokmål
ISBN
9788248923114
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Der andre tier

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Der andre tier:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv