Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Min historie

«Velskrevet bok understreker Jens' rolle som foregangsmann og bremsekloss.»

Aage Borchgrevink, Dagbladet

Sterk og ærlig selvbiografi fra Jens Stoltenberg.

En marsdag i 2000 blir Jens Stoltenberg Norges yngste statsminister gjennom tidene. Den forsiktige gutten som lærte å lese som fjerdeklassing, er blitt landets mektigste mann, til tross for at han tidlig bestemte seg for ikke å bli politiker. Les mer

449,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Sterk og ærlig selvbiografi fra Jens Stoltenberg.

En marsdag i 2000 blir Jens Stoltenberg Norges yngste statsminister gjennom tidene. Den forsiktige gutten som lærte å lese som fjerdeklassing, er blitt landets mektigste mann, til tross for at han tidlig bestemte seg for ikke å bli politiker. I nærmere ti år styrer Stoltenberg nasjonen gjennom avgjørende hendelser i vår moderne historie.

Vi følger Stoltenbergs vei til topps i politikken - fra ungdomstid da festene kom tett, til fortrolige samtaler med Vladimir Putin og Barack Obama. Vi blir med bak kulissene og møter menneskene som former politikken. Maktkamp i Arbeiderpartiet, dannelsen av den rødgrønne regjeringen og 22. juli 2011 vies sentral plass, og Stoltenberg forteller åpenhjertig hvordan det er å styre et land.

Her er politisk strid og hardt arbeid, men også varme og latter. Stoltenberg har et skarpt blikk for det komiske i en hektisk statsministerhverdag og legger ikke skjul på egne tabber. Vi møter familien i glede og sorg, og Jens tar et gripende farvel med lillesøster Nini.

«Min historie» er ikke bare Stoltenbergs egen, den er et stykke norgeshistorie.

Medlemsvurdering:
Meget god bok , lett leselig og interessant ! Mitt forbildet i mange år !

NUONG MY

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242164247
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Velskrevet bok understreker Jens' rolle som foregangsmann og bremsekloss.»

Aage Borchgrevink, Dagbladet

«Høyst leseverdig»

Steen Inge Jørgensen, VG

«Noen av de sterkeste partiene i boken handler om Stoltenbergs møter med mennesker. De politikerne som trives best, er sannsynligvis de som liker folk, og det gjør Stoltenberg. Han viser det gjennom gode observasjoner og sitater.»

Trine Eilertsen, Aftenposten

«Interessante og til dels viktig innblikk i regjeringers liv og virke ... Det er humor og en rekke festlige episoder. Kapittelet om hans avdøde lillesøster Nini er direkte sterkt.»

Frøy Gudbrandsen, Bergens Tidende

«Det er blitt en spennende og god fortelling om hele Stoltenbergs politiske liv.»

Arne Strand, Dagsavisen

«Jens Stoltenberg gir eit interessant og overraskande direkte innblikk i det indre livet i Ap og den raudgrøne regjeringa.»

Kjell-Erik Kallset, Klassekampen

«Selvbiografien til Jens Stoltenberg er en åpen og morsom bok, om både hans privatliv og norsk politikk gjennom 40 år ... gir viktig ny innsikt i en rekke store politiske begivenheter de siste to tiårene.»

Carsten Bleness, Hamar Arbeiderblad

Kunders vurdering

N
NUONG MY – 29.08.2019

– Meget god bok , lett leselig og interessant ! Mitt forbildet i mange år !

A
Aurelia – 27.07.2019

– Koser meg med denne boka som lydbok lest av Schau. Jeg er født i 67 og kommer fra en politisk aktiv familie. (AP) Jeg husker de fleste av de situasjonene han beskriver fra 80, 90 og 00-tallet. Det er et gledelig "gjensyn". Jeg synes også det er veldig interessant å høre han forklare en del ting som jeg ikke har skjønt før, som for eksempel Keynes teorier - i praksis. For øvrig er det en del ting som nevnes som gjør meg like opprørt som den gang det skjedde: Hva er vitsen med å dra på bedriftsbesøk til en nedleggingstrua bedrift som du egentlig ikke kan gjøre noe for - og der og da gi inntrykk av at en KAN hjelpe dem? Synes det er en ærlig bok. Godt skrevet! Den vekker minner og følelser og en kan lære noe. Godt lest er den også. Anbefales!

i
ims – 06.02.2017

– Velskrevet, interessant og lettlest bok om en klok mann med et mer innholdsrikt og samfunnsnyttig liv enn enn de fleste får oppleve. Anbefales!

R
Roger Johnsen – 25.11.2016

– Dette er den dårligste boken jeg har lest.

F
Frits Johansen – 02.11.2016

– Spennende og lærerik historie om hvordan politikk utformes og om livet til en av etterkrigens største politikere.

A
Astrid Karlsen – 02.11.2016

– Likte boken,synes den er lett og lese.

G
Gunda Tellefsen – 02.11.2016

– Min historie

M
Monica Støtterud – 01.11.2016

– Min historie av Jens Stoltenberg

Oppdag mer

Bøker som ligner på Min historie:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv