Prosjekt statsminister - Frithjof Jacobsen

Prosjekt statsminister

Erna Solberg og veien til makten

En pulserende og høyaktuell bok som tar leseren med på innsiden av Høyres valgkamp og det politiske Norge.
Om kvelden 9.september 2013 kan Erna Solberg endelig juble. Stortingsvalget viser stort flertall for en borgerlig regjering, med Høyre som klart største parti. Les mer
Vår pris
149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

En pulserende og høyaktuell bok som tar leseren med på innsiden av Høyres valgkamp og det politiske Norge.
Om kvelden 9.september 2013 kan Erna Solberg endelig juble. Stortingsvalget viser stort flertall for en borgerlig regjering, med Høyre som klart største parti. Det som for få år siden virket bortimot utenkelig, har nå blitt en realitet: Norges nye statsminister heter Erna Solberg.

VGs politiske kommentator Frithjof Jacobsen har fulgt den nye høyrebølgen tett, og var med Erna Solberg under valgkampen 2013. Han tar oss med bak kulissene i tv-debattene, på husbesøk i Groruddalen, og på Solbergs stemmejakt Norge rundt med helikopter, bil og buss. ?Valgkampen er et politisk drama, med bekymringer og skandaler, med nedturer og oppturer.

Under Jacobsens medrivende fortelling ligger portrettet av Norges nye statsminister. Hvor kommer hun fra? Hva driver henne? Hvem er Erna Solberg?
«For den som vil ha eit solid innblikk i prosessane som bygde Erna Solberg frå å vere ei grå og omstendeleg stortingsrepresentant til ein solid og trygg statsministarkandidat, er boka ein nyttig reiskap. Det er ho også for den som vil ha eit innblikk i kampen i kulissane i valkampen vi nett har vore gjennom.»
Astrid Dalehaug Norheim, Dagen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205454491
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 1.3 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger