Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

De elendiges palass

Med håp om et bedre liv flytter Shams og familien fra landsbygda til hovedstaden Bagdad. I Blikkbyen bor de i et selvlaget hus rett ved byens søppelfylling. Mellom plastposesalg på basaren og bærejobber får Shams mulighet til å gå på skolen og oppdager lykken i bøkenes verden. Les mer

336,-

369,- Spar: 33,-

Sendes innen 3 virkedager
Med håp om et bedre liv flytter Shams og familien fra landsbygda til hovedstaden Bagdad. I Blikkbyen bor de i et selvlaget hus rett ved byens søppelfylling. Mellom plastposesalg på basaren og bærejobber får Shams mulighet til å gå på skolen og oppdager lykken i bøkenes verden. Gjennom litteraturen drømmer han seg bort og lever andres liv. Men i et diktatur der ett galt ord kan bety døden entrer han en verden full av farer han ikke kunne forestilt seg.

Abbas Khiders bøker er kritikerroste og prisbelønte. Han skriver om dem vi vanligvis ikke ser, hører eller lytter til, og formidler alvorlige temaer på en lett og direkte måte. De elendiges palass gir et unikt innblikk i den irakiske hverdagen, samtidig som den reflekterer rundt menneskers utholdenhet, overlevingsevne og grunner til å flykte.

Detaljer

Forlag
Mangschou
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
296
ISBN
9788282382373
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Palast der miserablen
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på De elendiges palass:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kirurgen

Ida Hegazi Høyer
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv