Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Meningen med livet

Hva er meningen med livet? Hva er poenget med å fortsette å leve, når vi allikevel skal dø til slutt? Vi har alle stilt oss dette spørsmålet på et eller annet tidspunkt i livet, og det har kommet mange forslag til hva det hele handler om, hva vi er her for, og hvorfor vi fortsetter dag ut og dag inn. Les mer

159,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hva er meningen med livet? Hva er poenget med å fortsette å leve, når vi allikevel skal dø til slutt? Vi har alle stilt oss dette spørsmålet på et eller annet tidspunkt i livet, og det har kommet mange forslag til hva det hele handler om, hva vi er her for, og hvorfor vi fortsetter dag ut og dag inn. Er livet meningsløst? Er et meningsfylt liv nødt til å være forankret i en religion? Er meningen med livet å oppnå lykke? Er det nok å bare oppleve mening, eller må det noe mer enn bare opplevelsen til for at livet skal være meningsfullt? Filosof Einar Duenger Bøhn mener både at det finnes en mening med livet som er den samme for alle, og at han har funnet ut hva den er. I Meningen med livet tar han leseren med på en filosofisk reise hvor han forsøker å sirkle inn svaret på gåten over alle gåter. Svaret er kanskje enklere enn du kan forestille deg. Einar Duenger Bøhn (f.1977) vokste opp i Vormsund i Nes på Romerike. Han studerte psykologi og filosofi ved Universitetet i Oslo før han tok sin doktorgrad ved Universitetet i Massachusetts Amherst i USA. Han er i dag professor i filosofi ved Universitetet i Agder.

Detaljer

Forlag
Spartacus
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788243013216
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

L
L.S. – 07.01.2020

– Det står at boken er skrevet "for alle". Boken må dog leses med hodet koblet "på" - dette er ikke noen lettlest kose-bok. Men nå er vel heller ikke meningen med livet nødvendigvis veldig lett.... Boka har gitt meg noen nye tanker og synsvinkler, som jeg tar med meg videre i livet (med eller uten mening...)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Meningen med livet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv