Frisk nok - 
      Anne Spurkland

Frisk nok

håndbok i immunforsvar

«Anne Spurklands glassklare prosa om det innfløkte immunforsvaret er en uhyre verdifull korreks til konspirasjonsteoretikere, sjamaner og sjarlataner.»

, Dagbladet Terningkast 6

Anne Spurkland har skrevet en no nonsense-bok om hvordan immunforsvaret virker og hva som påvirker det, for eksempel søvn, mat, stress og vaksiner. 

Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Anne Spurkland har skrevet en no nonsense-bok om hvordan immunforsvaret virker og hva som påvirker det, for eksempel søvn, mat, stress og vaksiner. 

Covid-19-pandemien har med all tydelighet vist hvor viktig immunforsvaret er for livet sammen med andre. Pandemien har også styrket interessen for å vite mer om hva som skjer når vi rammes av sykdom og hva vi kan gjøre selv.

Frisk nok! kan leses som et motsvar til selvhjelpsbøker der målet er å overbevise deg om å ta riktige valg for å «styrke immunforsvaret». For det er verken ønskelig eller mulig å styrke immunforsvaret gjennom inntak av bestemte matvarer eller isolerte stoffer. Det finnes ikke noen kvikk-fiks for et organsystem som er like gammelt som livet selv. Å se på immunforsvaret fra et evolusjonært ståsted vil gi deg nyttig innsikt og spare deg for unødvendige utlegg til tiltak som har tvilsom nytteverdi. 

 

ANMELDELSER:

Terningkast 6 Cathrine Krøger, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Spartacus
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 203
ISBN: 9788243013766
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 13 cm
Nr: 8186928
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger