Helhet - hele mennesket!

sykdom og behandling - symptom eller årsak?

I denne boka får du innsyn i ulike deler av en medisinsk verden som vil engasjere deg og kroppen din. Hva gir god helse og hva stimulerer til - og skaper - sykdom og kroniske lidelser? Kan årsaksrettet og naturmedisinsk behandling av folks plager ha fordeler framfor en symptombasert skolemedisinsk praksis som legene ofte gir? Du vil møte vitenskapsbaserte og dokumenterte fortellinger, pasienthistorier og faglige innspill. Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

I denne boka får du innsyn i ulike deler av en medisinsk verden som vil engasjere deg og kroppen din. Hva gir god helse og hva stimulerer til - og skaper - sykdom og kroniske lidelser? Kan årsaksrettet og naturmedisinsk behandling av folks plager ha fordeler framfor en symptombasert skolemedisinsk praksis som legene ofte gir? Du vil møte vitenskapsbaserte og dokumenterte fortellinger, pasienthistorier og faglige innspill. Disse peker på kroppslige sammenhenger du kanskje ikke har tenkt på før eller vet noe særlig om. Boka tar for seg både eldre og nyere kunnskap. Kosthold, tenner og sykdom, posturologi, homøopati, psykiatri og vaksinasjon er temaer som drøftes. Det stilles spørsmål som omhandler forskning, helsemyndigheters helseråd og hvilken rolle media utøver.

Innholdet i boka setter fokus på helheten ved vår helse og vårt immunsystem som er avgjørende for hvordan vi fungerer. Hva vil historiebøkene fortelle oss om deler av dagens skolemedisinke praksis og våre helsemyndigheters helseråd? Handler det om en skolemedisinsk fiasko? Er du klar for å ta eierskap i egen helse?

Fakta