Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Pillebefinnende

hva vet vi om medisinene vi tar?

Har leger for tett kontakt med legemiddelindustrien? Blir all legemiddelforskning publisert? Og hva vet vi om våre vanligste medisiner? I boka stiller forfatteren bevisstgjørende og lynskarpe spørsmål ved medisinbruk, forskningsjuks, vanlige medisiners virkemåter og legemiddelindustriens arbeidsmetoder. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Har leger for tett kontakt med legemiddelindustrien? Blir all legemiddelforskning publisert? Og hva vet vi om våre vanligste medisiner? I boka stiller forfatteren bevisstgjørende og lynskarpe spørsmål ved medisinbruk, forskningsjuks, vanlige medisiners virkemåter og legemiddelindustriens arbeidsmetoder.


Niels Chr. Geelmuyden har de siste årene vært en viktig premissleverandør i ernæringsdebatten gjennom sine kritiske bøker om produksjon av mat og drikke. I sin nyeste bok gir han oss en grundig, avslørende og bevisstgjørende gjennomgang av legemiddelindustrien og de mest brukte legemidlene i Norge - informasjon vi ikke får hos legen. Forfatteren tar for seg våre vanligste medisiner: Smertestillende, blodtrykksmedisiner, sovepiller, blodfortynnende, kolesterolsenkende, antibiotika, antidepressiva og ADHD-medisiner, p-piller, syredempende (protonpumpehemmere) og potensmidler.


Les boka og bli en mer bevisst forbruker, uansett om du har behov for en smertestillende pille i ny og ne eller må bruke medisiner hver dag. Les den for din helses skyld.


«... Etter Helsemagasinets vurdering er det innlysende at boka burde bli obligatorisk lesning for alle norske leger. Det kan trolig bidra til at mye feilbehandling kan unngås i framtiden.» Iver Mysterud, Helsemagasinet


Dr.med. Charlotte J. Haug (f. 1959) har vært fagkonsulent på boka og i samarbeid med forfatteren utarbeidet gode råd om forebygging, selvhjelp og tryggere medisinbruk.

Medlemsvurdering:
Å skrive bøker som stiller spørsmål ved motivene i legemiddelindustrien er ikke noe man gjør for moro skyld. Man får mye kjeft, og påtar seg et stort ansvar. «Journalistikk handler om å gi de avmektige en stemme overfor makthaverne. Å gi vesentlig informasjon til folk som har bruk for den,» sier Geelmuyden, som har skrevet sin vanskeligste – og viktigste – bok til nå.

Runhild Skjølaas, redaktør i Bokklubben

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202550448
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

R
Runhild Skjølaas, redaktør i Bokklubben – 26.10.2017

– Å skrive bøker som stiller spørsmål ved motivene i legemiddelindustrien er ikke noe man gjør for moro skyld. Man får mye kjeft, og påtar seg et stort ansvar. «Journalistikk handler om å gi de avmektige en stemme overfor makthaverne. Å gi vesentlig informasjon til folk som har bruk for den,» sier Geelmuyden, som har skrevet sin vanskeligste – og viktigste – bok til nå.

K
Kåre Idsøe. – 07.10.2017

– Dette er er en opplysning bok, hvor mange har godt av å hvite hva en en putter i munnen, uten å tenke mer av virkninger på hva kroppen reagerer på det! En bra bok etter min mening!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pillebefinnende:

Pust

James Nestor
Innbundet 
349,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv