Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Moonwalk

"Det man ønsker, er å bli berørt av sannheten og være i stand til å tolke den sannheten, slik at man kan bruke følelser og erfaring - enten det er fortvilelse eller glede - på en måte som kan legge mening til ens liv og forhåpentlig berøre andre mennesker også. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Paperback
Utsolgt
"Det man ønsker, er å bli berørt av sannheten og være i stand til å tolke den sannheten, slik at man kan bruke følelser og erfaring - enten det er fortvilelse eller glede - på en måte som kan legge mening til ens liv og forhåpentlig berøre andre mennesker også.

Dette er kunsten i sin reneste form. Det er disse forklarede øyeblikkene jeg vil fortsette å leve for." Michael Jackson, 1988

I boken Moonwalk forteller Michael Jackson med egne ord om sin oppvekst, sine drømmer, sin musikk, sin dans, sin karriere, sine venner. Kort sagt: Michal Jackson om sitt eget liv.

Boken ble første gang utgitt i 1988, og får med seg de store og viktige hendelsene i den delen av Michael Jackson kunstnerskap som de fleste ønsker å huske.

Nytt forord, skrevet i 2009, av Berry Gordy, grunlegger av Motown records, og nytt etterord av Shaye Areheart, redaktøren som var med Michael Jackson gjennom fortellerprosessen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
306
ISBN
9788202318611
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Moonwalk
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Moonwalk:

Elvis

Kjetil Rolness
Paperback 
199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
299,- 479,-
 

De der

Joyce Carol Oates
Innbundet 
375,- 429,-
 

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
229,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv