Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pust

den nye vitenskapen om en glemt kunst

Du vil aldri puste på samme måte igjen!

Det er ikke noe som er viktigere for helsen vår, og hvordan vi har det, enn pusten vår. Vi trekker pusten inn, og slipper den ut igjen, og dette gjentar vi hele 25 000 ganger i løpet av en dag. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Du vil aldri puste på samme måte igjen!

Det er ikke noe som er viktigere for helsen vår, og hvordan vi har det, enn pusten vår. Vi trekker pusten inn, og slipper den ut igjen, og dette gjentar vi hele 25 000 ganger i løpet av en dag. Men visste du at vi mennesker har mistet den viktige evnen til å puste riktig? Dette har alvorlige konsekvenser, og det er bare noe av det du kan lese om i boken Pust: Den nye vitenskapen om en glemt kunst.

Vitenskapsjournalist James Nestor har reist verden rundt for å finne ut av hva som gikk galt med pusten vår. Svarene på hvorfor vi i dag puster som vi gjør, skulle James Nestor komme til å finne helt andre steder enn man skulle tro. Ved å fordype seg i medisinsk forskning som er gjort gjennom tusenvis av år, i tillegg til nyere banebrytende studier av lungene våre, og kunnskap fra psykologi-, biokjemi-, og fysiologifeltet, snur boka opp ned på den tradisjonelle forståelsen vi har av pusten vår, på alt det vi trodde vi visste om den.

Moderne forskning viser at selv små justeringer i måten vi puster inn og ut på, kan forbedre fysisk prestasjon, forynge indre organer, stoppe snorking, og forhindre astma og autoimmune sykdommer. Ingenting av dette skulle være mulig, men likevel er det nettopp det.

Pust er oversatt til over 30 språk, og kan skilte med bestselgerplasseringer i både The New York Times, The Wall Street Journal og The Sunday Times.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
326
ISBN
9788202831219
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Breath.The new science of a lost art
Format
21 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pust:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv