Som å komme hjem

frigjør ditt indre barn

; Reni H. Kaldhol (Oversetter)

Nyutgivelse av klassikeren til John Bradshaw: Som å komme hjem.


Det dreier seg om å oppdage det lille sårbare barnet vi en gang var - vårt indre barn - som vi hele livet bærer inne i oss. Les mer
Vår pris: 179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Nyutgivelse av klassikeren til John Bradshaw: Som å komme hjem.


Det dreier seg om å oppdage det lille sårbare barnet vi en gang var - vårt indre barn - som vi hele livet bærer inne i oss. Det ble kanskje overgitt eller oversett, plaget eller skjendet, og med sin smerte, sorg og vrede styrer det nå våre følelser og vårt forhold til andre mennesker.


I Som å komme hjem viser Bradshaw på en fascinerende måte hvordan vi kan bevege oss tilbake gjennom våre utviklingstrinn og gjenoppdage dette indre barnet. Med hjelp av forskjellige teknikker, øvelser og meditasjon kan vi finne nøklene til vår barndom, fra spedbarnsalder til pubertet, og etter hvert også hvordan vi selv kan lege de sår som barndommens vonde følelser engang skapte.


John Bradshaw tar oss med på en indre reise. På veien lærer vi å håndtere vrede, overreaksjoner, misbruk og vanskelige forhold til medmennesker og å ikke legge skjul på våre innerste ønsker og hensikter. Det frigjorte indre barnet kan bli en kilde til glede og livsenergi. Å finne tilbake til sitt indre barn er som å komme hjem - for første gang.

Fakta

Bla i boka