Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hvordan fatte matte

Av og til kommer det en bok som endrer alt! Hvordan fatte matte er en revolusjonerende matteguide. Boken stikker hull på myten om at pugging er måten å bli god i matte på. Ved å heller rette opp i «grunnmuren» kan du hjelpe barnet å oppna? fantastisk frem-gang. Les mer

199,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Av og til kommer det en bok som endrer alt! Hvordan fatte matte er en revolusjonerende matteguide. Boken stikker hull på myten om at pugging er måten å bli god i matte på. Ved å heller rette opp i «grunnmuren» kan du hjelpe barnet å oppna? fantastisk frem-gang. Forfatterne Anne Lene Johnsen og Elin Nataås har lenge høstet stor aner- kjennelse for sitt arbeid med å hjelpe barn og ungdom til å bli gode i matte - på en enkel og effektiv måte. Boken viser hvilke steder i grunnskolens mattepensum barn og ungdom alltid sliter med, og hvorfor. I tillegg viser den hvordan man løser dette på den mest effektive måten. Foreldre trenger ikke selv å være flinke i matte for å kunne hjelpe barnet. Skaper en solid grunnmur som barnet kan bygge videre på. Anbefales alle som synes matte er frustrerende og vanskelig. Eliminerer leksekrig og frustrasjon. Passer for barn i barnehage- og skolealder, ungdom og voksne.

Medlemsvurdering:
Endelig! Hjelp til meg som forelder, når jeg ikke forstår hvordan jeg skal klare å hjelpe barnet mitt. Hjelp til å forstå hvordan jeg kan finne ut av hva det er hun ikke forstår... Lettlest, svært praktisk - dette er en SUPER bok både for foreldre som trenger hjelp til å hjelpe barna sine, men OGSÅ for lærere. Jeg skulle ønske jeg hadde et slikt verktøy da jeg underviste i matematikk, og håper at boken blir lest av MANGE lærere.

Kristin Klæboe

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Alven
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293693055
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

A
Anna Fodor – 05.02.2019

– Fin måte og lære barn og voksne matte på.

K
Kjell Gjære – 22.08.2017

– Anbefaler alle som vurderer å kjøpe denne boka om først å låne et eksemplar på biblioteket. Her lover en "alt" på 250 sider mens skolens læreverk er på 10 bøker. Les heller det.

K
Kristin Klæboe – 17.07.2017

– Endelig! Hjelp til meg som forelder, når jeg ikke forstår hvordan jeg skal klare å hjelpe barnet mitt. Hjelp til å forstå hvordan jeg kan finne ut av hva det er hun ikke forstår... Lettlest, svært praktisk - dette er en SUPER bok både for foreldre som trenger hjelp til å hjelpe barna sine, men OGSÅ for lærere. Jeg skulle ønske jeg hadde et slikt verktøy da jeg underviste i matematikk, og håper at boken blir lest av MANGE lærere.

M
Maia, 17 år – 21.06.2017

– Gir bedre forståelse av matte. Jeg tror jeg kommer til å ha med meg den hver gang vi får et nytt tema på skolen.

J
June – 24.05.2017

– Lettforståelig, tar for seg det grunnleggende og lar oss fylle hull før vi bygger videre. Flott både for barn og voksne.

G
Gudrun – 26.04.2017

– Boka har nokre interessante vinklar, men ikkje mange nok for å forsvare pengebruken, dessverre.

J
Jon – 25.04.2017

– Boka har dessverre flere feil, både i formler og begrepsbruk. Blant annet: formel for areal til trekanter er lengde x høyde / 2, (det er ikke vanlig å snakke om bredde til trekanter) formel for volum av prismer er grunnflate x høyde, (det skal ikke deles på 2) Anbefaler derfor å vente til det er rettet opp i seinere utgave. Ev. å ta boka med en stor klype salt. Se anmeldelse på Aftenposten 25.4.17 http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Ny-mattebok---bestselger-og-makkverk--Jan-Ivar-Bruholt-619794b.html

T
Tove Fjellheim – 06.03.2017

– Anbefales på det varmeste til alle som har barn som strever med matten. Ja, anbefales også til voksne som ikke helt fikk med seg matten på skolen. Anbefales spesielt til alle mattelærere der ute som tror at barna er late når de ikke forstår. En helt fantastisk bok som gjør matte forståelig. Løp og kjøp!!!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan fatte matte:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv