Kokebok fra SKUP-kjøkkenet - Espen Sørmo Strømme

Kokebok fra SKUP-kjøkkenet

om undersøkende journalistikk og metodebruk

Dette er en bok om undersøkende journalistikk. Espen Sørmo Strømme viser hvordan du går frem for å lykkes med prosessen: hvordan du utvikler ideer, samler inn, systematiserer og analyserer informasjon og sjekker fakta. Les mer
Vår pris
699,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 699,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Dette er en bok om undersøkende journalistikk. Espen Sørmo Strømme viser hvordan du går frem for å lykkes med prosessen: hvordan du utvikler ideer, samler inn, systematiserer og analyserer informasjon og sjekker fakta. Her er kapitler om hvordan du får kilder i tale, strategier for godt feltarbeid og presentasjon av datadrevne metoder. I tillegg får du konkrete råd om hvordan du bruker tekniske hjelpemidler.
Forfatteren tar utgangspunkt i materialet fra Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse (SKUP), nærmere bestemt metoderapportene kandidatene til SKUP-prisen har skrevet om arbeidet sitt. Han viser hvordan journalistenes erfaringer kan brukes som grunnoppskrifter for nye, gode saker - derav bokens tittel - Kokebok fra SKUP-kjøkkenet. SKUP-prisen ble opprettet i 1991, og boken er den første systematiske gjennomgangen av det unike materialet de rundt 1400 metoderapportene utgjør.
Bokens nettressurser finner du på www.skuptube.no.
Espen Sørmo Strømme er høgskolelektor i journalistikk ved NLA Høgskolen og ph.d.-kandidat ved OsloMet.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Fagbokforlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 461
ISBN: 9788245038934
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger