Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kokebok fra SKUP-kjøkkenet

om undersøkende journalistikk og metodebruk

Dette er en bok om undersøkende journalistikk. Espen Sørmo Strømme viser hvordan du går frem for å lykkes med prosessen: hvordan du utvikler ideer, samler inn, systematiserer og analyserer informasjon og sjekker fakta. Les mer

699,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Dette er en bok om undersøkende journalistikk. Espen Sørmo Strømme viser hvordan du går frem for å lykkes med prosessen: hvordan du utvikler ideer, samler inn, systematiserer og analyserer informasjon og sjekker fakta. Her er kapitler om hvordan du får kilder i tale, strategier for godt feltarbeid og presentasjon av datadrevne metoder. I tillegg får du konkrete råd om hvordan du bruker tekniske hjelpemidler.
Forfatteren tar utgangspunkt i materialet fra Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse (SKUP), nærmere bestemt metoderapportene kandidatene til SKUP-prisen har skrevet om arbeidet sitt. Han viser hvordan journalistenes erfaringer kan brukes som grunnoppskrifter for nye, gode saker - derav bokens tittel - Kokebok fra SKUP-kjøkkenet. SKUP-prisen ble opprettet i 1991, og boken er den første systematiske gjennomgangen av det unike materialet de rundt 1400 metoderapportene utgjør.
Bokens nettressurser finner du på www.skuptube.no.
Espen Sørmo Strømme er høgskolelektor i journalistikk ved NLA Høgskolen og ph.d.-kandidat ved OsloMet.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
461
ISBN
9788245038934
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
26 x 21 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kokebok fra SKUP-kjøkkenet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv