Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Johannes' åpenbaring

roman

Tidligere standupkomiker Johannes Kaupang reiser tilbake til Skatøy for å begrave faren sin. Faren, en folkekjær lege, har hengt seg på sitt eget kontor. Johannes og faren har mange års uvennskap bak seg, og under forberedelsene til begravelsen dukker det opp brev som faren har skrevet om livet sitt på Skatøy. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Tidligere standupkomiker Johannes Kaupang reiser tilbake til Skatøy for å begrave faren sin. Faren, en folkekjær lege, har hengt seg på sitt eget kontor. Johannes og faren har mange års uvennskap bak seg, og under forberedelsene til begravelsen dukker det opp brev som faren har skrevet om livet sitt på Skatøy. Johannes begynner å undersøke hva faren egentlig har drevet med, og hvem han var bak den ulastelige menneskevenn-fasaden. Han får etter hvert øye på en mann han ikke kjenner, og som er styrt av krefter han ikke vil vedkjenne seg. Samtidig nærmer bisettelsen seg. Johannes har et anstrengt forhold til både slekt og andre på øya, relasjoner som ikke blir enklere etter farens død.

Johannes' åpenbaring er en roman om mennesker som veksler mellom å avvise og klamre seg til hverandre, og om det du burde ha visst og kanskje aldri får vite om dine nærmeste.

Detaljer

Forlag
Kolon
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
235
ISBN
9788205594623
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 13 cm
Serie
Semikolon

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Johannes' åpenbaring:

Gul ubåt
Ny!

Gul ubåt

Jón Kalman Stefánsson
Innbundet 
393,- 449,-
 

Flukt

Carl Frode Tiller
Innbundet 
345,- 379,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv