Perfekte viner - Ingvild Tennfjord
  • relatert illustrasjon
  • relatert illustrasjon

Perfekte viner

Norges beste vinkjøp

; Lars Myhren Holand (Illustratør)

Med over en million ukentlige lesere er Ingvild Tennfjord Norges mest leste vinekspert. Perfekte viner er en genial gaveidé til deg selv eller en annen som har fortjent den. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Med over en million ukentlige lesere er Ingvild Tennfjord Norges mest leste vinekspert. Perfekte viner er en genial gaveidé til deg selv eller en annen som har fortjent den - en komplett vinbok til å bli glad av!

Dette er en vinbok som inneholder absolutt alt du trenger. Ingvild Tennfjord er Norges mest leste vinekspert. Hver uke begeistrer hun 1,2 millioner lesere med sin humoristiske og forståelige tilnærming til vin. Hun smaker tusenvis av viner hvert år. I denne boka plukker hun ut de aller beste vinene til bryllup og begravelser, hverdagslykke og jubileum. For ikke å glemme de perfekte matkombinasjonene til sesongens råvarer, høytider og populære middager. Tennfjord lærer deg, med humør og entusiasme, alle de smarte triksene som får deg til å bli en strålende vert, som alltid har perfekte viner på lur. Du lærer og ler på hver side, og du får lyst til å drikke vin. Masse vin!

Ingvild Tennfjord er prisbelønnet journalist og utdannet sommelier. Hun serverer ukentlig vintips i A-magasinet, BT, Adresseavisen, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen. I 2013 utga hun sin første bok, Skål. Få nese for vin uten å få nesa i sky som ble nominert til Brageprisen. I 2014 kom Bobler. Smaken av fest.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 234
ISBN: 9788248916727
Utgave: 1. utg.
Format: 23 x 17 cm
Nr: 8076960
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger