Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

On writing

a memoir of the craft

Forfatteren forteller om sitt liv, og gir et innblikk i hva det vil si å være forfatter, hvordan man bør gå fram om man ønsker å bli det, og hvordan han selv er blitt den han er i dag. I to selvbiografiske partier forteller han først om barndom og oppvekst fram til de vanskelige og avgjørende årene som førte fram til utgivelsen av hans første bok, Carrie. Les mer

99,-
Paperback
Utsolgt
Forfatteren forteller om sitt liv, og gir et innblikk i hva det vil si å være forfatter, hvordan man bør gå fram om man ønsker å bli det, og hvordan han selv er blitt den han er i dag. I to selvbiografiske partier forteller han først om barndom og oppvekst fram til de vanskelige og avgjørende årene som førte fram til utgivelsen av hans første bok, Carrie. I den andre biografiske delen forteller han om den tragiske ulykken som nær sagt kostet han livet. I kapitlene Verktøykassa og Om å skrive, øser han av sine erfaringer, og svarer på både på spørsmål han har fått på seminarer, og som han har ønsket å få.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
New English Library
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9780340820469
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Nr
9011757

Kunders vurdering

S
Simen The Vampire – 09.08.2005

– Selv om denne boka (i alla fall når man ser på titlen) ser ut som en skole bok eller noe, er dette en av de mest strålende selvbiografiene som er skrevet. Det er ikke at Stephen King har et så veldig interessant liv, men han har i denne boka skrevet alt så bra at det er en fryd å lese selv for de kresene. Boka begynner med forfatterens barndom og går helt frem til voksen alder. En ting som gjør boka til en fryd å lese er også den svarte humoren, og all selvironien til King. Dessuten får man en grundig gjennomgang i kunsten å skrive, og hva som er viktig og så videre..Dette er kanskje det beste Stephen King har skrevet, og jeg anbefaler den til alle med sans for gode bøker!

f
faust – 19.07.2005

– Stephen Kings On Writing er kanskje en av de mest underholdende og upretensiøse skrivebøkene som er gitt ut. Han har kanskje gitt ut mange bøker folk ville karakterisere som kiosklitteratur, men han er en erfaren forfatter og kan skrive. King begynner ikke med lange lister over regler for skriving eller en oppskrift på kunsten å skrive godt, men han tar utgangspunkt i sine egne er erfaringer og forteller hva som har fungert for ham. Dette at han tar utgangspunkt i seg selv og forteller historier fra sitt liv gjør at boken nesten blir som en biografisk roman, og gjør den veldig underholdende. Det er dessuten enkle, fornuftige og jordnære tips rundt skriving forfatteren gir, ikke noen slik blir du kjendisforfatter. For alle som er opptatt av skriving og trenger tips, motivasjon eller en god bok å lese, kan denne anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på On writing:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
85,-
 
Lunch
Ny!

Lunch

Børge Lund
Paperback 
85,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv