Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Etisk forretning

bedriftens samfunnsansvar

Internasjonalisering og økt press fra media gjør det viktigere enn noensinne å ha et bevisst forhold til hva etisk og ansvarlig forretningsdrift innebærer. Denne boken viser hvordan bedriften kan ivareta hensynet til både økonomi, miljø og mennesker. Les mer

459,-
Paperback
Utsolgt
Internasjonalisering og økt press fra media gjør det viktigere enn noensinne å ha et bevisst forhold til hva etisk og ansvarlig forretningsdrift innebærer. Denne boken viser hvordan bedriften kan ivareta hensynet til både økonomi, miljø og mennesker.

I denne boken viser forfatterne hvordan en samfunnsansvarlig bedrift kan ivareta hensynet til både økonomi, miljø og mennesker. Forfatterne hevder både etiske og forretningsmessige argumenter taler for et slikt samfunnsansvar, som bedriften kan utøve på mange måter - fra å støtte det lokale skolekorpset til å følge globale miljøstandarder.Dette er den første boken på norsk om bedriftens samfunnsansvar - Corporate Social Responsibility (CSR). Forfatterne tar blant annet opp temaer som etisk handel og samfunnsansvarlige investeringer, og beskriver hvordan samfunnsansvarlige prinsipper kan implementeres i en virksomhet. Boken er rikt utstyrt med eksempler både fra Norge og internasjonalt, og kobler aktuelle norske problemstillinger opp mot internasjonale trender. Boken har også en egen oversikt med webadresser til relevante nettsteder.

Boken passer som innføringsbok i fag som fokuserer på bedriftens samfunnsansvar, eller Corporate Social Responsibility (CSR) som fagfeltet heter internasjonalt. Boken er relevant for alle studenter innen økonomi, ledelse og markedsføring. Den passer også godt for næringslivsledere og alle som interesserer seg for forholdet mellom næringsliv og samfunn.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
198
ISBN
9788202218249
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Format
20 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Etisk forretning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv