Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Lyst på livet!

små og store høytidsstunder

Oppfølgeren til Leve livet!. I kjent stil og med smittende entusiasme inspirerer Gøril Wiker til fest og hyggelig samvær. Fotograf: Anne Manglerud. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Paperback
Utsolgt
Oppfølgeren til Leve livet!. I kjent stil og med smittende entusiasme inspirerer Gøril Wiker til fest og hyggelig samvær. Fotograf: Anne Manglerud.

Medlemsvurdering:
Dette er en slags del to til Gøril Wikers kokebok "Leve livet", alt hun ikke fikk plass til. Merkelig nok er det ingen dårlig bok av den grunn, snarere tvert i mot. Wiker bruker også her menyer til livets små og store hendelser som gjennomgående tema. Det fungerer mer enn bra. Jeg får så lyst til å lage mat når jeg blar i denne boka. Dette er ingen bok for de faglærte mesterkokkene, forfatteren er ingen kokk selv. Men hun forstår likevel dette med mat og matglede til fulle slik at det smitter over til leseren. En flott kokebok med gode oppskrifter, flere av dem har jeg testet ut med stor suksess.

My

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
198
ISBN
9788203229107
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Format
27 x 20 cm
Serie
Lyst på livet, Leve livet

Kunders vurdering

M
My – 09.02.2007

– Dette er en slags del to til Gøril Wikers kokebok "Leve livet", alt hun ikke fikk plass til. Merkelig nok er det ingen dårlig bok av den grunn, snarere tvert i mot. Wiker bruker også her menyer til livets små og store hendelser som gjennomgående tema. Det fungerer mer enn bra. Jeg får så lyst til å lage mat når jeg blar i denne boka. Dette er ingen bok for de faglærte mesterkokkene, forfatteren er ingen kokk selv. Men hun forstår likevel dette med mat og matglede til fulle slik at det smitter over til leseren. En flott kokebok med gode oppskrifter, flere av dem har jeg testet ut med stor suksess.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lyst på livet!:

Vennemat

Ida Marie Aamot Storbakken
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv