– Flotte oppskrifter. Anbefales.
Søndagsmiddag
«Finnes det noe bedre enn søndagsmiddag? Ikke hvis du lar Bent Stiansen få ansvaret for maten ... Hvis du skal finne en julegave til noen som er glade i mat, er det vanskelig å tenke på noe som vil passe bedre enn denne boka.
Stavanger Afteblad
Med et middagstips for hver søndag i året, feirer Bent Stiansen tradisjonen med å samle familie og venner til et deilig måltid i slutten av uken. Les mer
449,- Spar: 40,-
52 hovedretter, 52 desserter og åtte juleretter!
Med et middagstips for hver søndag i året feirer Bent Stiansen tradisjonen med å samle familie og venner til et deilig måltid i slutten av uka. Her kan øyne og gane meske seg med kjente norske retter, importerte delikatesser og nydelige kaker og desserter. I tillegg inneholder boka et omfattende kapittel med julemat, drikkeforslag til hver rett og en rekke nyttige tips om forberedelser.
Søndagsmiddag inneholder mer enn 100 nye oppskrifter! Alle matrettene er lekkert visualisert av fotograf Sara Johannessen.
Medlemsvurdering:
Gode oppskrifter som gir vellykket måltid hver gang.Steinar Bårdseth
Detaljer
- Forlag
- Font
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 335
- ISBN
- 9788281693838
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2016
- Format
- 29 x 25 cm
- Nr
- 8089485
Anmeldelser
«Finnes det noe bedre enn søndagsmiddag? Ikke hvis du lar Bent Stiansen få ansvaret for maten ... Hvis du skal finne en julegave til noen som er glade i mat, er det vanskelig å tenke på noe som vil passe bedre enn denne boka.
Kine Hult, Stavanger Afteblad
«God, gammeldags deilighet ... Han lager mat med en tydelig forankring i historien, men sørger hele tiden for å skru den til et knepp i nye retninger ... [Boken] byr på masser av strålende tradisjonsmat: Fra ferskt kjøtt og suppe til sitronfromasj, fra elgkarbonader til tilslørte bondepiker. Og finnbiff!»
Espen Hauglid, Morgenbladet
«Dette er en bok du kan kose deg med, og bruke til å planlegge hyggelige søndager fremover.»
Maison Mat og Vin
«Årets beste kokebok ... En bok som får oss til å trå til litt ekstra, med oppskrifter som både står solid plantet i tradisjonene og som tar til seg moderne tilnærming i teknikk, ernæring og smak. Mektig og flott av en kokk som virkelig kan forklare matlaging slik at hvermannsen forstår det. Stiansen hyller gleden over gode matvarer kombinert med søndagsmiddagens sosiale funksjon.»
Ole Jacob Hoel, Adressavisen
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
– Gode oppskrifter som gir vellykket måltid hver gang.
– Amazing Sunday dinners for a whole year. 52 seasonal menus to knock the socks off family and friends. I especially like Mr. Stiansen's tips about timing--what can be done beforehand and what must be done on the day--as well as his tips about matching wine and beer. Surpassed my expectations.
– en 2-4 greie oppskrifter, rester er mjøl
– Som forventa
– Ikke som forventa.