Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Asperger syndrom

en håndbok for foreldre og fagfolk

Asperger syndrom er en håndbok som beskriver og analyserer særegenhetene ved Asperger syndrom. Den henvender seg til fagfolk i skole, barnehage, PPT og innen psykiatrien, men også til foreldre. Boka beskriver og analyserer særegenhetene ved Asperger syndrom, og gjør om teori til praktiske råd og sammenfatter den nyttigste og mest relevante informasjonen om syndromet, fra språklige og sosiale vansker til klossete motorikk. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Asperger syndrom er en håndbok som beskriver og analyserer særegenhetene ved Asperger syndrom. Den henvender seg til fagfolk i skole, barnehage, PPT og innen psykiatrien, men også til foreldre. Boka beskriver og analyserer særegenhetene ved Asperger syndrom, og gjør om teori til praktiske råd og sammenfatter den nyttigste og mest relevante informasjonen om syndromet, fra språklige og sosiale vansker til klossete motorikk. Dessuten inneholder den erfaringer fra forfatterens egen praksis.

Boka formidler opplevelser og erfaringer og presenterer tallrike sitater fra personer med Asperger syndrom. Boka har litteraturliste.

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
240
ISBN
9788204104038
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Originaltittel
Asperger's syndrome : a guide for parents and professionals
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Asperger syndrom:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
 

Logg inn

Handlekurv