Storeulv

en uautorisert biografi om John Fredriksen

; Gunnar Stavrum

Avslørende og underholdende portrett av finansgiganten John Fredriksen .; Norges suverent rikeste mann og verdens største tankreder. John Fredriksen er Norges egen Onassis .; han er ufattelig rik, svært mediesky, beryktet i hele det internasjonale shippingmiljøet og omgitt av et rikt utvalg myter og elleville historier om et pengeforbruk som får Røkke til å fremstå som en gjerrigknark. Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Avslørende og underholdende portrett av finansgiganten John Fredriksen .; Norges suverent rikeste mann og verdens største tankreder. John Fredriksen er Norges egen Onassis .; han er ufattelig rik, svært mediesky, beryktet i hele det internasjonale shippingmiljøet og omgitt av et rikt utvalg myter og elleville historier om et pengeforbruk som får Røkke til å fremstå som en gjerrigknark. De to journalistene Gunnar Stavrum og Odd Harald Hauge skrev i 1991 "John Fredriksen. En uautorisert biografi", som snart oppnådde status som kultklassiker i finanskretser. Siden den gang har Fredriksen bare blitt stadig rikere og mektigere, og historiene enda flere. Hvem er denne mannen? I denne nye uautoriserte biografien om redersluggeren får leseren høydepunktene fra den første boken kombinert med masse nytt, avslørende stoff som vil dekke perioden frem til 2005.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 380
ISBN: 9788205339927
Utgave: 1. utg.
Format: 15 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Avslørende og underholdende portrett av finansgiganten John Fredriksen -; Norges suverent rikeste mann og verdens største tankreder. John Fredriksen er Norges egen Onassis -; han er ufattelig rik, svært mediesky, beryktet i hele det internasjonale shippingmiljøet og omgitt av et rikt utvalg myter og elleville historier om et pengeforbruk som får Røkke til å fremstå som en gjerrigknark. De to journalistene Gunnar Stavrum og Odd Harald Hauge skrev i 1991 "John Fredriksen. En uautorisert biografi", som snart oppnådde status som kultklassiker i finanskretser. Siden den gang har Fredriksen bare blitt stadig rikere og mektigere, og historiene enda flere. Hvem er denne mannen? I denne nye uautoriserte biografien om redersluggeren får leseren høydepunktene fra den første boken kombinert med masse nytt, avslørende stoff som vil dekke perioden frem til 2005.
Levert av © DnBB AS