Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

pH-mirakelet

balanser kostholdet, gjenvinn helsen

Balanser kostholdet, gjenvinn helsen.

Har du som mål å gå ned i vekt, forebygge sykdom eller gjenvinne helsen? Glem måling av kolesterol, telling av kalorier og fett og måling av blodtrykk, blodsukker og hormonnivåer. Les mer

288,-

329,- Spar: 41,-

Innbundet
Utsolgt
Balanser kostholdet, gjenvinn helsen.

Har du som mål å gå ned i vekt, forebygge sykdom eller gjenvinne helsen? Glem måling av kolesterol, telling av kalorier og fett og måling av blodtrykk, blodsukker og hormonnivåer. Det som teller er syre-basebalansen i blodet ditt, hevder den fremstående mikrobiologen og ernæringsspesialisten Robert O. Young. I pH-mirakelet presenterer han sitt revolusjonerende og effektive kostholdsprogram for å balansere kroppskjemien.

- Normaliser fordøyelsen og forbrenningen med flytende føde som avgifter

- Bli kvitt skadelige bakterier som trives i kroppen: gjærsopper & muggsopper

- Forstå hvorfor vann er den avgjørende drikken for optimal helse

- Bli klar over betydningen av å ha et basisk miljø i cellene

Ta farvel med lavt energinivå, dårlig fordøyelse, overvekt, smerter og sykdom, og hils i stedet fornyet livskraft, mental klarhet, bedre allmenntilstand og en slank og kropp velkommen! God helse krever et basisk miljø i kroppen, og det skaper du ved å spise mat som tomater, avokado og grønne grønnsaker kombinert med mindre porsjoner av lett syreholdige matvarer som fisk, kornprodukter og enkelte frukter. Klarer du å oppnå den optimale balansen på 80/20 mellom base og syre, kan resultatet bli sterk vektreduksjon, fornyet utholdenhet og jernhelse.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Hilt og Hansteen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
367
ISBN
9788274135918
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Originaltittel
The pH miracle
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

A
Anne Ranveig Borgen Karang – 30.03.2016

– Jeg var så imponert av "vitenskapen" i denne boka, trodde virkelig på tesene og var klar for å prøve det nye basiske kostholdet for å forbedre helsen til meg seg og mine døtre. Etter å ha googlet forfatteren for å finne ytterligere informasjon, faktisk nå i dag, fant jeg ut at denne forfatteren bare er en bløffmaker. En forretningsmann uten utdannelse med fabrikkerte "doktorgrader" som er blitt straffedømt flere ganger for sin virksomhet innen helserådgivning. Denne boka skulle ikke vært solgt gjennom norske bokklubber. Kjempeskuffende!!! Alle kunder som har kjøpt denne gjennom dere burde få refundert sine penger.

Oppdag mer

Bøker som ligner på pH-mirakelet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

1984

George Orwell
Paperback 
140,-
 

1984

GEORGE ORWELL
Innbundet 
99,- 432,-

Logg inn

Handlekurv