Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Fugler

enkel og sikker artsbestemmelse

I fuglehåndboken finner du svar på hvilke fugler du møter ute i naturen. Gjennom bilder, adferdsbeskrivelse, og ikke minst låtene fuglene lager, blir du i stand til å identifisere de forskjellige artene. Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Paperback
Utsolgt
I fuglehåndboken finner du svar på hvilke fugler du møter ute i naturen. Gjennom bilder, adferdsbeskrivelse, og ikke minst låtene fuglene lager, blir du i stand til å identifisere de forskjellige artene.

Fugler presenterer de viktigste artene i Norge med en grundig innledning, fyldig tekst, gode fargebilder og instruktive strektegninger som gjør det mulig å identifisere artene sikkert. Fuglene beskrives med utseende, typiske trekk, låt, forekomst, føde, hekking og evt. forvekslingsarter. Over 170 arter vises.


Fargekoder og symboler gjør det enkelt å bestemme artene ut fra størrelsen på fuglen.


Fargebilder av hver art viser karakteristiske trekk ved fuglen av dens naturlige miljø.


Tegninger framhever typiske trekk ved fuglene og forenkler artsbestemmelsen.


Norsk fagkonsulent: Olav Hogstad

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
192
ISBN
9788202245627
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Originaltittel
Vögel, einfach und sicher bestimmen
Format
18 x 10 cm
Serie
Cappelens naturhåndbøker

Kunders vurdering

M
Merete Jacobsen – 31.07.2017

– Fugler

M
Morten Lillebø – 07.06.2016

– Mulig jeg fikk tilsendt et "mandagsprodukt" - men denne boken Fugler fra Cappelen hadde flere titalls sider dobbelt etterfølgende midt inne i boken. Boken var rimelig rabattkoden inkludert, så jeg tenkte skitt...jeg river ut de overflødige dobbeltheftede sidene og beholder den. Greit nok - men totalt sett er boken veldig rotete organisert. Den tidligere utgaven av Fugler fra DAMM/Cappelen var artstypisk mye bedre ved at der var artene samlet etter tilhørighetsfamilie, ikke etter størrelse ..!...som i den nye utgaven. Denne nye utgaven av Fugler deler inn fugler etter "opptil spurvestørrelse"/"opptil svarttrroststørrelse"/"opptil duestørrelse" logikken. Mulig boken er for amatører, men jeg synes kategoriene benyttet roter til hele systematikken fordi fugleartene blandes sammen i hver kategori gjerne, i stedet for å samle hauker, troster, vadere, ender...etc i egne artsfamilier ett sted.

T
Tom – 31.03.2016

– Fin bok med gode forklaringer, lett å finne rikitg art.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fugler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Galgen

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Handlekurv