Villmarkshåndboka

friluftsliv i de nordlige skoger

; Lars Fält ; Ray Mears (Fotograf) m.fl.

Hva bør du ha med deg på langtur i skogen om vinteren? Hvordan tenne opp bål raskest? Hvordan overleve hvis du går deg bort i villmarka?

I Villmarkshåndboka får du svar på alle spørsmål, uansett om du skal på en kortere sommertur eller på en langtur her i nord.

Les mer
Vår pris: 393,-
Spar: 56,-

Veil. pris: 449,- (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Hva bør du ha med deg på langtur i skogen om vinteren? Hvordan tenne opp bål raskest? Hvordan overleve hvis du går deg bort i villmarka? 

I Villmarkshåndboka. Friluftsliv i de nordlige skoger får du svar på alle spørsmål, uansett om du skal på en kortere sommertur eller på en langtur her i nord. Du får tips om hva slags klær og utstyr som egner seg best, hvordan du enkelt kan skaffe deg ly for natten eller mat for dagen, og hva slags redskap du trenger for å klare deg i naturen eller gjøre opp ild uten fyrstikker. Boka er spekket med nyttige opplysninger enten du er på en planlagt tur eller havner i en nødsituasjon. 

Overlevelsesekspertene Lars Fält og Ray Mears deler det de har lært av urbefolkningen i de nordlige skogene: samer, indianere og inuitter. Dette er kunnskap som forfatterne har videreformidlet blant annet til militære spesialavdelinger, og som nå er samlet og gjort tilgjengelig for alle. 

 

Fakta

Bla i boka