Ape mini teak og limbatre 9,5 cm

Kay Bojesen

Bojesen-familien har vokst, og inkluderer nå nydelige denne mini-apen på 10 cm. Selv om den er liten, har den minst like mye sjarm som sine storesøsken. Les mer

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 639,-

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 639,-

Mer om produktet

Den første apekatten fra Kay Bojesen ble produsert i 1951, og startet som en idé om å lage en morsom knagg til barn. De morsomme armene gjør at apen kan henges (eller settes) på salongbordet, i vinduskarmen, på kommoden eller nattbordet, og vil spre bøttevis med god og kjærlig stemning over alt!

Kay Bojesen sitt unike talent for å spre oppfinnsomhet gjennom trefigurer har gjort hans magiske designunivers verdenskjent. Figurene med estetiske, smilende linjene representerer en hyllest til barnet i oss.

Kay Bojesen var ferdig utdannet sølvsmed i 1910, og som en av de første innenfor dansk kunsthåndverk lot han seg fascinere av funksjonalismen. I 1930-årene begynte Bojesen virkelig å dyrke interessen for å jobbe med tre. Hans ambisjon var å skape fantasifulle modeller i et design med «smilende» linjer. Kay Bojesen er blitt et kjærkomment designnavn som går igjen i mange hjem.

Treverket kan ha ulike farger og variasjoner i mønsteret, noe som gjør hver trefigur helt unik.

Tips: Perfekt som gave!
Høyde: 10 cm
Materiale: Teak- og limbatre

Fakta