Julegleder, Bokklubbens tradisjonsrike julehefte

Julegleder - julehefte 2018

Få julestemning med herlige julehistorier, julesanger, dikt, sitater, hjernetrim, julequiz, smarte tips, juletradisjoner og julekryssord med fine premier! Les mer
Vår pris
159,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 159,-

(Paperback)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Det nærmer seg advent og stemningsfulle kvelder. Kos deg med Bokklubbens tradisjonsrike julehefte. Herlige julefortellinger, julesanger, småstoff, quiz og kryssord for hele familien!

Visste du at Anne B. Ragde simpelthen elsker jul? Les om hennes julefeiring som begynner allerede i november, og kos deg med Selma Lagerlöfs rørende "Legenden om julerosene". 

Tradisjonsrik julestemning
Julehefter er en koselig tradisjon, og Bokklubbens Julegleder bugner av julestoff, fra den herlig humoristiske historien med forviklinger når det skal lages i stand en norsk, tradisjonell julefeiring i varmere strøk, et aller første møte med norsk julebord for en som aldri har hørt om tradisjonen før, et gammelt juleeventyr, julesanger og dikt. 

Her finner du stemningsfulle tekster av Edvard Hoem og Jon Michelet, et glimt fra Linn Ullmanns og Dag Solstads litterære julefeiringer, klassikeren om Karl Bertil Jonssons julaften, adventsversene, småstoff om jul og noen skikkelig smarte tips i julestria. 

God jul fra alle oss til alle dere! 

 

Fakta

Bla i heftet