Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Tillitsmannen

en håndbok for tillitsvalgte

Boka bygger på Einar Gerhardsens legendariske bok Tillitsmannen - En håndbok for tillitsvalgte.

Denne ble første gang utgitt i 1931 og var først og fremst beregnet på å være et verktøy for tillitsvalgte i arbeiderbevegelsens mange organisasjonsledd. Les mer

299,-
Sendes innen 1 virkedag
Boka bygger på Einar Gerhardsens legendariske bok Tillitsmannen - En håndbok for tillitsvalgte.

Denne ble første gang utgitt i 1931 og var først og fremst beregnet på å være et verktøy for tillitsvalgte i arbeiderbevegelsens mange organisasjonsledd.

Tillitsvalgtes behov for å kjenne de regler som er nødvendige for at organisasjonen de leder skal fungere, er ikke mindre i dag.
Denne 9. reviderte utgaven er ajourført og omarbeidet av Truls Gerhardsen for å tjene dagens behov. Boka er et nyttig redskap for alle tillitsvalgte iorganisasjonssamfunnet.

Medlemsvurdering:
Denne boka burde være selvskreven i bokhylla i enhver bedrift eller organisasjon. Og hvis det kommer en millimeter støv på den, bør det blinke en rød lampe! Tillitsmannen ble gitt ut for snart hundre år siden, og er fortsatt like aktuell takket være en del revideringer. Grunntankene ligger fortsatt der, enkeltheten er fortsatt der og det mest sentrale innholdet er der. Det nye nå er hvordan kommunisere i forhold til en mer globalisert verden med internet osv. Tillitsmannen er en bok som skal brukes, ikke leses. Man skal ta tipsene innover seg, og bruke dem flittig. På den måten får man en bedre organisasjon eller bedrift!

Merethe_81

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
103
ISBN
9788205367760
Utgave
9. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
21 x 13 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

M
Merethe_81 – 21.06.2006

– Denne boka burde være selvskreven i bokhylla i enhver bedrift eller organisasjon. Og hvis det kommer en millimeter støv på den, bør det blinke en rød lampe! Tillitsmannen ble gitt ut for snart hundre år siden, og er fortsatt like aktuell takket være en del revideringer. Grunntankene ligger fortsatt der, enkeltheten er fortsatt der og det mest sentrale innholdet er der. Det nye nå er hvordan kommunisere i forhold til en mer globalisert verden med internet osv. Tillitsmannen er en bok som skal brukes, ikke leses. Man skal ta tipsene innover seg, og bruke dem flittig. På den måten får man en bedre organisasjon eller bedrift!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tillitsmannen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv