Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Krus Mummi 0,3l Vennskap

Finnes i disse variantene:

279,-
Sendes innen 2 virkedager

«Hvem skal trøste Knøttet?» fra 1960 er en av Tove Janssons mange gode historier, som passer like godt for store som for små. Knøttet er liten, ensom, og redd for det meste – særlig for mørket. En dag finner han en flaskepost fra Nurket, som er minst like ensom og redd som ham selv. Han begir seg ut på en ferd for å finne Nurket, og på veien må han overvinne sin egen frykt for blant annet skumle Hufsa. Til slutt finner han Nurket, og de blir bestevenner.

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Den sjarmerende dekoren på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Koppen med Knøttet og Nurket rommer 0,3 liter og kommer i nydelige, duse fargetoner. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

 

Nr: 8139784

Kunders vurdering

A
Anna Fodor – 12.11.2019

– 👍🏼

A
Anna Fodor – 20.10.2019

– Koselig kopp og gi bort i gave.

M
Marit – 02.04.2019

– Fin å ha i samlinga!

Flere produkter fra Arabia:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv