byNight Luxus sval dundyne 140x200 cm

Norvigroup

Sov godt gjennom varme sommernetter med en sval og behagelig sommerdundyne.

Les mer
Finnes i disse størrelsene
Vår pris
2298,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1838,-

Vår pris: 2298,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1838,-

Mer om produktet

Lett dundyne av ypperste kvalitet. Dun har som kjent en unik evne til å regulere temperaturen, slik at man hverken blir for varm eller for kald. Dun isolerer både mot varme og kulde, og transporterer fuktighet slik at du sover bedre gjennom natten.

ByNight Luxus sval sommerdundyne har trekk av 100 % høykvalitets bomullscambric og fyll av 90 % dun og 10 % fjær. Dunen er ren, ny, hvit europeisk Muscovy, premium kvalitet, bæreevne 10-12.

Alle dunprodukter kan vaskes på 60 grader i en normal vaskemaskin. Bruk vaskemidler for ull og skånsom vask. For tørkingen i en tørketrommel bør du bruke tennisballer. Tørk i sekvenser på 30 minutter og rist løs eventuelle dun og fjær som har klumpet seg før du fortsetter tørkingen.

Dundyner og –puter bør ristes daglig, slik at dunene får luft og holder sin spenst. Lufting av dundynen bør foregå i skyggen. Man skal aldri slå eller banke dundynene da det kan ødelegge dunene.

NordicForm er duneksperter, og har lange tradisjoner for å lage dundyner og –puter til et kresent norsk publikum. Over tid har de  opparbeidet en betydelig erfaring i å utvikle nye og funksjonelle dunprodukter. ByNight–kolleksjonen er utviklet med omsorg og for å kunne tilby reelle og fornuftige valgmuligheter med fokus på bruksområder og komfortnivåer.

Dynene har en rekke internasjonale sertifiseringer, som Oeko-Tex (garantert ingen skadelige kjemikalier), Asthma Allergy Nordic (allergivennlig), Downafresh (garanterer kvalitetsdun), Nomite (ekstra tettvevd stoff som danner en barriere mot midd) og DownPass (sporbarhet og garanti for dyrenes velferd).

Mål: 140 x 200 cm

Fakta