Putetrekk fløyel mørk grå 50x50

Lexington

Stilig putetrekk i velur. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
795,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 715,-

Vår pris: 795,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 715,-

Mer om produktet

Velur er ofte synonymt med luksus, og dette putetrekket er intet unntak. Den stilige grå-blå fargen og de smakfulle broderiene på forsiden gjør dette trekket perfekt til godstolen i skinn.

Lexingtons høstkolleksjon er i år tydelig inspirert av klassiske høstfarger og lune materialer. Slik kan du ta med deg litt av naturen inn i hjemmet, og kanskje føles det litt som å overnatte på en eksklusiv hytte i skogen? Glidelås i bunnen. Innerpute kjøpes separat.

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene som mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH-regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).
Les mer om "The Lexington Way" her.

Passer sammen med innerpute fra Høie.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50x50 cm

 

Fakta