Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Winter Stories lysestake tre

Finnes i disse variantene:

499,-
Sendes innen 2 virkedager

Den populære Winter Stories-kolleksjonen utvides stadig, og nytt av året er dette stilige, grønne treet med en glitrende gullkongle. Treet er hakket strammere i uttrykket enn de tidligere variantene med ulike dyr, og passer derfor ekstra godt hjemme hos deg som foretrekker et moderne og stilrent preg på juledekorasjonene.

Designeren, Thora Finnsdottir, er født på Island, og inspireres av landets store kontraster hvor natur møter sivilisasjon, og gammelt møter moderne. Hennes designuttrykk handler om å puste nytt liv i hverdagsobjekter ved å lage fantastiske produkter i porselen. Produktene er laget for å komplementere ditt eksisterende interiør og gjøre det enkelt for deg å uttrykke din personlige stil. Formspråket er lekent og kreativt, og passer til både hverdags og fest. «Less is a bore».

Winter Stories-lysestakene fra Dottir er håndlaget i nydelig porselen og framstår som stilsikre og pene pyntegjenstander i hjemmet. Den trives godt alene, men blir ekstra fin sammen med andre Winter Stories-lysestaker.

Mål: høyde 12, diameter 12,3 cm. Diameter lys: 2,2 cm

Nr: 8150281

Kunders vurdering

M
Marie – 20.12.2021

– Nydelig og elegant. Superfornøyd. Vanlig kronelys passer fint.

I
Irene. – 12.11.2019

– Selve lysestaken er flott, men det ble opplyst at adventslyset fra Dottir skulle passe. Det gjør det ikke, så må skjæres til.

Flere produkter fra Dottir:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Spot

Spring Copenhagen
Gaver og interiør 
549,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv