Manhattan pledd grønn

Elvang

Mykt og stilig, rutete ullpledd. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
1399,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1119,-

Vår pris: 1399,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1119,-

Manhattan pledd er inspirert av New Yorks Manhattan, og de vinkelrette gatenettene som danner firkantede rammer rundt boligblokkene. Linjene på kryss og tvers i ulike farger skaper spennende kontraster og livlige fargespill. Fargene og mønstrene skaper en balanse mellom det klassiske og det moderne og lager et tidløst pledd som alle generasjoner kan like! Alpakkaullen er svært myk, varm og klør ikke. Pleddet bør renses.

Alle alpakkatekstiler fremstilles i Peru av dyktige, lokale vevere. Det er en peruansk tradisjon, som går tilbake til Inka-tiden. Alpakkafibrene er myke, slitesterke og varmere enn andre naturfibre. De er glatte, noe som gjør at de loer og nupper minimalt. Dette betyr igjen at tekstilene holder seg like fine i år etter år.

Elvang ble startet i etter at Tina og Lasse Elvang var på backpackertur i Peru for over 20 år siden. Her ble de introdusert for sjarmerende alpakkaer og oppdaget den fantastisk myke ullen deres. I 2003 lanserte de som første bedrift i Skandinavia pledd av alpakkaull. Elvang har forent skandinavisk design, peruansk håndverkstradisjon og etisk handel i ett og samme produkt.

Elvang er fair trade-sertifisert hos WFTO (World Fair Trade Organization), noe som sikrer at alle som er involvert i produksjonsprosessen har skikkelige arbeidsforhold, får rett lønn, og at både miljø og mennesker går foran profitt.
Les mer om sertifiseringen her.

Materiale: 50 % alpakkaull, 40 % saueull, 10 % mikrofiber
Mål: 130x200 cm
Vekt: ca. 560 g

 

FAKTA
Farge: Grønn
Nr: 8150427
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger