Mer om produktet

Det er en varm sommerdag og Mummifamilien sover i hagen. Mummitrollet og Snorkfrøken kryper sammen under et pledd og Mummipappa døser av på sitt favorittsted, i hengekøyen. Mummimamma elsker å sove utendørs og er glad hun har fått med seg hele familien. Lille My har funnet en boks med tropiske frø, som Mummimamma planter rundt om i huset. Mon tro hva som skjer med dem? Solen går ned og ingen bekymrer seg for morgendagen. Illustrasjonene er hentet fra «Mummidalen blir en jungel» fra 1956.

Kruset «Hvilestund» feirer Mummifamiliens 75 år og for hvert solgte krus donerer Arabia 1 Euro til beskyttelse av Østersjøen.

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter.

Koppen rommer 0,3 liter og har en delikat, lilla base. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Fakta