Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Københavner potte blå 16 cm

569,-
Utsolgt

Denne vakre, dypblå potten er inspirert av det blå havet utenfor Dragør. Blåfargen gir et nydelig spill til potten, og den blanke glasuren fremhever pottens mønster og karakter. Glasuren er en god, gammeldags type og påføres hver enkelt vase for hånd. Både farge og kvalitet er laget for å holde mange år fremover i tid, til ære og glede for kommende generasjoner.

Danske Victor Berg arvet en keramikkbutikk i København i 1942 og begynte å selge blomster i tillegg til blomsterpotter for å bringe liv og glede inn i københavnernes liv under krigen. Etterspørselen vokste, og snart hadde han tre butikker i byen. I 1984 tok barna hans, Steffen og Christine, over driften. Deres interesse for keramikk, historie og arkeologi tok dem ut på flere turer, og slik fant de inspirasjonene til Københavnerpotten, som i dag er deres flaggskip. De flyttet produksjonen til Toscana, blant dyktige pottemakere og kreative kunstnere. I dag er det tredje generasjon Berg som står for driften. 

Materiale: terrakotta
Mål: diameter 16 cm 

Nr: 8162352

Kunders vurdering

A
Anette Iren – 24.06.2020

– Elsker disse pottene! Både formen og glasuren er lekker. Men denne fargen var altfor mørk. Den ser gråsort ut. Må ha veldig sterkt lys for å se at den er petroleumsblå. Det var skuffende. Anbefaler heller de vakre grønne som er aldeles nydelig å se på.

Flere produkter fra Bergs Potter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv