Lilly lyslykt sølv 2 stk + 0,5 l fuel

Tenderflame

Bytt ut telysene med disse stemningsfulle lyslyktene! Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
249,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 199,-

Vår pris: 249,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 199,-

Tenderflame Lilly er en luktfri, røykfri og helt trygg lyslykt! Tenderflame avgir ikke partikler eller andre stoffer som er skadelige. Lykten kan kun benyttes sammen med TenderFuel og den tilhørende veken. TenderFuel et trygt og rent drivstoff, det er ikke giftig, og det brenner ikke heller. TenderFuel brenner bare sammen med den evigvarende veken. Du kan trygt lagre TenderFuel hjemme. Dette må ikke sammenlignes med bioetanol, lampeolje eller andre lett antennelige væsker. TenderFuel kan du trygt helle rett i vasken og er ikke farlig for hverken mennesker eller naturen.

Lilly lykt kommer i 4 ulike farger og skaper god stemning både inne og ute. Flammen avgir hverken røyk, sot eller lukt. Den dansende flammen brenner ca 4 timer på en tank. Årets koseligste gavetips!

Et sett inneholder to like lykter samt 0,5 liter drivstoff. Mer drivstoff finner du her.

Spesifikasjoner:

  • Bordlykt med glass
  • Rund stålveke med livstidsgaranti
  • Tank 0,15 liter
  • Brenntid ca 4,5 timer pr tank
  • Ca 150 watt brenner
  • Høyde 7,5, diameter 8 cm
  • Vekt 150 g

Kort intro til bruk av TenderFlame:
Første gangs bruk: For å oppnå optimale flammer anbefales ved første gangs bruk å fylle tanken full, og påse at man fukter hele veken godt med TenderFuel før opptenning. På mindre modeller, eller i de tilfeller hvor man ikke vet hvor mye tanken rommer, fyller man TenderFuel opp til undersiden av «vekelokket», og fukter så veken fra oversiden. Når man, etter å ha fylt den opp, setter «vekelokket» tilbake i en av de mindre modellene, skal det altså ikke stå TenderFuel på oversiden av «vekelokket». Om så skjer, hell av overflødig TenderFuel.

Overtenning: Ved få tilfeller har det skjedd at væsken rundt veken har begynt å brenne ved overfylling. Det er da fylt på for mye TenderFuel slik at det ligger et «bad» av fuel på «vekelokket». Dette er ikke farlig. Glasset tåler dette, og flammen kan enkelt blåses ut eller kveles med et lokk. På større modeller må man la det brenne til overtenningen gir seg, eller fuel er brent ut. Det er viktig at dette skjer under oppsyn. Overtenning er ikke mulig dersom lampen ikke blir overfylt.

«Poffer» din TenderFlame?
Om din TenderFlame har stått med TenderFuel i over tid uten å være i bruk, eller for eksempel har overnattet ute, kan det dannes små fuktperler i væsken og veken. Dette gir bittesmå «poff» når den tennes opp. Dette er ikke farlig, og løses enkelt på denne måten:
1. Fukt veken med TenderFuel og tenn opp.
2. Poffer det? Blås ut, fukt veken på nytt og tenn opp igjen.
3. Poffer fremdeles?
4. Hell ut væsken (i vasken), fyll på ny TenderFuel, fukt veken igjen – og tenn opp! Eventuell poffing nå, gir seg etter noen få minutter – når fuktperlene i veken er «brukt opp».
5. Se filmsnutt om «poffing»

 

FAKTA
Farge: Sølv
Nr: 8163375
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger