Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Anybody Out There?

99,-
Paperback
Utsolgt

Medlemsvurdering:
Dette er boka om Anna Walsh som er hjemme på besøk hos foreldrene sine i Irland for å la sine sår gro. Hun bor egentlig i New York og har den beste jobben noen kan tenke seg, selv om den kan være ganske så hard til tider. Anna jobber med kosmetikk, og får stadig vareprøver som venner og familie tar seg nytte av. Apropos familie, Annas familie er sprø! Søsteren hennes har faktisk startet opp som privatetterforsker, med moren også inne i gamet. Da Anna kommer tilbake til New York, blir det ikke noen lett oppgave. Hun må klare å komme til hektene igjen, og verst av alt; mannen hennes Aidan er søkk vekk. Kjempebra bok! Marian Keyes er en fantastisk forfatter, så denne MÅ leses!

Marita.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Penguin Books Ltd
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
608
ISBN
9780141019376
Utgivelsesår
2007
Priser
Winner of British Book Awards: Popular Fiction Award 2007 and Melissa Nathan Award for Comedy Romance 2007.

Kunders vurdering

L
Linnea – 16.08.2016

– En av de beste Walsh-bøkene!

*
*missteee – 03.06.2008

– Jeg har fortsatt ikke lest en Marian Keyes-bok som jeg ikke har likt!! Og denne er ikke noe unntak. Boka handler om Anna Walsh, og begynner med at hun er hjemme hos sine foreldre i Irland, dekket av bandasjer og dopet ned med smertestillende tabletter. Etterhvert som historien utvikler seg skjønner vi at det har skjedd noe mellom henne og hennes kjæreste Aiden, men det er først laaangt ut i boka at vi skjønner hva det er som har skjedd. Det er dette som er det som driver historien framover, og jeg må innrømme at jeg ble veldig overrasket når jeg skjønte det hele!! Som vanlig skriver Keyes godt og levende. Hun har et muntlig og moderne språk, og har en sans for humor og ironi som få kan måle seg med! :) Denne boken anbefaler jeg til alle som ønsker seg en underholdende bok i sommer!

C
Cicelia – 03.01.2008

– Den beste boka av Marian Keyes så langt. Dette er en fantastisk bok som får deg til å ville lese mer og mer selv etter siste side er slutt. Denne gangen foregår minimalt av konteksten i Dublins gater, men i New York. Du leser boka som om Anna skulle sittet ved siden av deg og fortalt det hele. Hva har skjedd med Anna? Hvorfor tar ikke kjæresten kontakt? Er Leisel virkelig synsk? Hvordan kommer det til å gå med Narky, Joey og Jacqui? Spørsmålene bare baller seg på ettersom man leser, og man bare må fortsette for å få svar på dem. En fensgslende god bok, med vendinger du aldri kunne tenkt deg. Du blir en del av fortelleren (Anna), og deler hennes gleder og hennes sorger. Du blir sint på henne, irritert, men samtidig blir du glad i henne og på hennes vegne. En fantastisk bok! Marian Keyes blir bare bedre og bedre.

M
Marita. – 30.05.2007

– Dette er boka om Anna Walsh som er hjemme på besøk hos foreldrene sine i Irland for å la sine sår gro. Hun bor egentlig i New York og har den beste jobben noen kan tenke seg, selv om den kan være ganske så hard til tider. Anna jobber med kosmetikk, og får stadig vareprøver som venner og familie tar seg nytte av. Apropos familie, Annas familie er sprø! Søsteren hennes har faktisk startet opp som privatetterforsker, med moren også inne i gamet. Da Anna kommer tilbake til New York, blir det ikke noen lett oppgave. Hun må klare å komme til hektene igjen, og verst av alt; mannen hennes Aidan er søkk vekk. Kjempebra bok! Marian Keyes er en fantastisk forfatter, så denne MÅ leses!

Bøker som ligner på Anybody Out There?:

Se flere

Logg inn

Handlekurv