Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Go! veske krem

699,-
Utsolgt

Handed By er et varemerke med fokus på fairtrade og bærekraftige materialer. Dette er solide produkter som tåler utrolig mye bruk som man nesten ikke klarer å slite ut. Veskene brukes fra alt fra å handle matvarer, strikketøy, jobb, hytta, strand, picnic. De står stødig i bilen og båten og blir de skitne er det bare å vaske dem. De er veldig lette i egenvekt og rommer mye. Håndtakene er solide og tåler mye vekt.

Handed By tilbyr håndlagde produkter i hovedsak fra Kina og Vietnam, landene som har eldgamle tradisjoner og kunnskap om håndverksteknikker som krever respekt, forståelse og tålmodighet. De har rundt 300 håndverkere som vever for dem, dette er i hovedsak kvinner som jobber hjemmefra. De får en rettferdig lønn som gjør de i stand til å forbedre sin livssituasjon betraktelig. Det blir mulig for dem å sørge for at familien får dekket sine basisbehov, helsetjenester, et trygt hjem og skolegang for sine barn. Ingen masseproduksjon på store fabrikker, men småskalaprosjekter med langsiktige og personlige samarbeidsavtaler.

GO har knyting til å lukke og et stofftrekk i polyester og bomull.

Veskene er laget i 70 % resirkulert plast og på en etisk forsvarlig måte uten bruk av barnearbeid. Ved å bruke resirkulert plast bidrar de til å gjenbruke ressurser fremfor å produsere nytt.

Mål: 38x24x H35 cm

Nr: 8181896

Kunders vurdering

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv