Strandhåndkle i bomullsvelur fersken/hvit

Lexington

‘Easy Living’ Stort og mykt strandhåndkle

Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
795,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 636,-

Vår pris: 795,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 636,-

Mer om produktet

Pakk deg inn i et herlig strandhåndkle etter morgen- eller kveldsbadet! Det store håndkledet i bomullsvelour er mykt og behagelig, har god absorberingsevne og tørker fort i sola. Håndkledet har et klassisk Lexington-preg med stjernedekor og brede striper. Anbefalt vasket på 40 grader. For å hindre loing, og for at håndklærne skal holde seg myke og behagelige, anbefaler vi å vaske dem uten skyllemiddel

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexingtons livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 100x180 cm

Fakta