Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Øyeblikkets tyranni

rask og langsom tid i informasjonssamfunnet

Denne forbløffende og originale bokens påstand er at langsom tid burde stå på toppen av enhver ønskeliste i informasjonssamfunnet. Her har småbarnsforeldre, boklesere, pensjonister og politikere en felles kampsak. Les mer

199,-
Utsolgt
Denne forbløffende og originale bokens påstand er at langsom tid burde stå på toppen av enhver ønskeliste i informasjonssamfunnet. Her har småbarnsforeldre, boklesere, pensjonister og politikere en felles kampsak. Nå er det utilgjengeligheten vi må slåss for, retten til å tenke en tanke som er lenger enn fem centimeter.
Ved hjelp av spennende innfallsvinkler, tankevekkende eksempler, svimlende perspektiver og - ikke minst - originale løsningsforslag, gir "Øyeblikkets tyranni" en treffsikker diagnose av den oppjagede tiden vi lever i. Hvem hadde vel trodd at all den tidsbesparende teknologien - fra filofaxen til e-posten og mobiltelefonen - skulle føre til at alle fikk dårligere tid enn noensinne.
"... en underholdende og viktig bok, og genuint populærvitenskapelig i ordets beste forstand - lettlest, tankevekkende og lærerik."
Svenska Dagbladet

"Boka til Hylland Eriksen er breddfull av dokumentasjon om den historiske og teknologiske bakgrunnen for at vi er på eit stadium der alt hopar seg opp."
Dag og Tid

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
217
ISBN
9788203234941
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
19 x 12 cm
Serie
Aschehoug pocket

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Øyeblikkets tyranni:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tid

Carlo Rovelli
Innbundet 
318,- 349,-
 

London

Nazneen Khan-Østrem
Innbundet 
390,- 429,-

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-
Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Handlekurv