Dagfinn Enerly

så fort kan livet snu

; Dagfinn Enerly (Innledning)

 • Oppveksten
 • Karrieren
 • Vendepunktet
 • Støtten
 • Norsk helsevesen
 • Å holde øynene på målet
 • Les mer
  Vår pris
  314,-
  Spar
  85,-

  Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
  Leveringstid: Ikke i salg

  Innbundet

  Storkunde?
  Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

  Innbundet
  Vår pris: 314,-
  Spar: 85,-

  Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
  Leveringstid: Ikke i salg

  Storkunde?
  Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

  Høsten 2005. Fredrikstad spiller sin skjebnekamp om nedrykk mot Start. Det viser seg å bli en skjebnekamp også for Dagfinn Enerly. Hele Norge holder pusten de dramatiske øyeblikkene Fredrikstad-spilleren ligger slått ut i målområdet.

  Gir ikke opp
  Dette er en dramatisk og personlig historie om hvordan livet kan bli snudd opp ned i løpet av et øyeblikk. Dagfinn Enerly pådro seg en alvorlig nakkeskade. Han måtte gjennom en omfattende operasjon og ni måneders rehabilitering før han kunne komme hjem til familien. Han er fortsatt avhengig av rullestol, men har ikke gitt opp håpet om å kunne gå igjen.

  Omsorg, menneskelig varme og humor er en sentral del av denne personlige beretningen. Dagfinn Enerly har hatt en tøff kamp for å trene seg opp igjen, hvor pågangsmot og humør har vært avgjørende. Han finner måter å holde motet oppe på, som kan være til hjelp for andre i vanskelige situasjoner. Så fort kan livet snu er en inspirerende og rørende historie.

  FAKTA
  Utgitt:
  Forlag: Aschehoug
  Innbinding: Innbundet
  Språk: Norsk Bokmål
  Sider: 201
  ISBN: 9788203234880
  Utgave: 1. utg.
  Format: 25 x 18 cm
  Nr: 5009456
  KATEGORIER:

  Bla i alle kategorier

  VURDERING
  Gi vurdering
  Les vurderinger

  Dagfinn Enerly er Fredrikstad-spilleren som pådro seg en alvorlig nakkeskade under en kamp på Kristiansand stadion høsten 2005. Etter ni måneders rehabilitering kom Enerly hjem til familien i august 2006. Han er avhengig av rullestol, men har ikke gitt opp håpet om å kunne gå igjen. Dette er ikke en bok om fotball, men en dramatisk historie om hvordan livet kan bli snudd på hodet i løpet av et øyeblikk. Det er en bok om omsorg, menneskelig varme og iboende ressurser. Dagfinn Enerlys kamp for å trene seg opp igjen etter skaden er beundringsverdig, og han finner måter som kan være til hjelp for andre når det gjelder å mestre utfordringer. Vi får også et innblikk i det nære forholdet mellom Dagfinn og kona Mona og de små tvillingdøtrene. Dette kommer dessuten tydelig fram i utdragene fra Monas dagbok. Levert av © DnBB AS