Lollipop-skoene

; Pernille Rygg (Oversetter)

Serie: Chocolat 2

Den etterlengtede oppfølgeren til bok- og filmsuksessen Sjokolade. Like dramatisk, like forførende .; like magisk. Dette er historien om to hekser .; en god og en ond. Den gode heksen, som kaller seg Yanne Charbonneau, driver et konfektmakeri på Montmartre. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Yanne Charbonneau driver et konfektmakeri på Montmartre. Hun har to barn som hun elsker over alt: Annie og Rosette. Det er også en mann i livet hennes, godhjertede Thierry. Men ikke alt er slik det burde være. Yanne og eldstedatteren Annie lever på en løgn. Deres egentlige navn er Vianne og Anouc Rocher, de er på flukt og de skjuler mørke hemmeligheter. Når den forførende, men også djevelske Zozie de L'Alba dukker opp i de røde lollipop-skoene, blir de innhentet av fortiden.

Liten forskjell på godt og ondt
Zozie er den onde heksa i dette eventyret, og snart begynner vinden å ule. Det er et varsel om at det er på tide å bryte opp igjen og søke en ny havn. Slik Vianne har gjort flere ganger tidligere. Men denne gangen vurderer Vianne å ta opp kampen. Da må hun sette alt på spill, møte sine innerste redsler og kalle på de magiske kreftene for å bekjempe selveste Ondskapen.

Joanne Harris ønsket å illustrere det faktum at forskjellen på godt og ondt kan være liten. Og det å velge mellom dem er ikke bare lett.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 476
ISBN: 9788205377950
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The lollipop shoes
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Den etterlengtede oppfølgeren til bok- og filmsuksessen Sjokolade. Like dramatisk, like forførende -; like magisk. Dette er historien om to hekser -; en god og en ond. Den gode heksen, som kaller seg Yanne Charbonneau, driver et konfektmakeri på Montmartre. Hun har to barn som hun elsker over alt: Annie og Rosette. Hun har en leilighet over den lille butikken, en jobb og gode naboer som kjenner henne som en hyggelig, men privat, ung enke. Det er også en mann i livet hennes, godhjertede Thierry, som tar vare på Yanne og barna. Men noe er ikke som det skal være. Yanne og eldstedatteren Annie lever på en løgn. Deres egentlige navn er Vianne og Anouc Rocher, de er på flukt og de skjuler mørke hemmeligheter. Når djevelske, hensynsløse og forførende Zozie de L'Alba dukker opp, med de røde lollipop-skoene, blir de innhentet av fortiden. Zozie er den onde heksen i dette eventyret, og snart begynner vinden å ule -; et varsel om at det er på tide å bryte opp igjen og søke en ny havn. Men denne gangen vil ikke Vianne la seg jage. En siste gang må hun sette alt på spill, møte sine innerste redsler og kalle på de magiske kreftene for å bekjempe selveste Ondskapen. Joanne Harris (f. 1964) har skrevet ti romaner og to kokebøker. Hun er mest kjent for sin internasjonale bestselger Sjokolade (filmatisert i 2000 med Juliette Binoche i hovedrollen). Lollipop-skoeneer den frittstående fortsettelsen. Joanne Harris bor i Yorkshire med sin mann og datter.«Dette er Harris' beste roman til dags dato.» Financial Times Magazine
Levert av © DnBB AS