– Med denne boken kan du gjøre deg kjent med de mest populære rettene i det franske kjøkkenet fra nord til syd og øst til vest. Boken inneholder alle typer retter - fra snacks, forretter, supper og salater til hovedretter av kjøtt og fisk - og for ikke å glemme desserter. Hva med en meny bestående av klassikere som kyllingleverpaté, andebryst med fruktsaus og crêpes suzette? Dette er en flott bok enten du vil gjenoppleve matminner fra frankriketuren eller øve deg før den forestående reisen. Boken har innbydende og lekre bilder som virkelig gir deg vann i munn. Det eneste problemet er at man ikke vet hva man skal lage først.
Vidunderlig fransk
Boka inneholder 112 oppskrifter, med en lett forståelig forklaring av fremgangsmåten for hver oppskrift. Hvert kapittel innleder med en kort innføring i tradisjonell bruk av ingredienser. Med register. Les mer
Medlemsvurdering:
Med denne boken kan du gjøre deg kjent med de mest populære rettene i det franske kjøkkenet fra nord til syd og øst til vest. Boken inneholder alle typer retter - fra snacks, forretter, supper og salater til hovedretter av kjøtt og fisk - og for ikke å glemme desserter. Hva med en meny bestående av klassikere som kyllingleverpaté, andebryst med fruktsaus og crêpes suzette? Dette er en flott bok enten du vil gjenoppleve matminner fra frankriketuren eller øve deg før den forestående reisen. Boken har innbydende og lekre bilder som virkelig gir deg vann i munn. Det eneste problemet er at man ikke vet hva man skal lage først.PEGAZUZ
Detaljer
- Forlag
- Spektrum
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 240
- ISBN
- 9788278225981
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2007
- Originaltittel
- Everyday french
- Format
- 21 x 17 cm
- Serie
-
Vidunderlig mat