Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bak med spelt!

Å bake med spelt er ikke vanskeligere enn å bake med andre kornslag, det er bare litt annerledes! Spelt er et kornslag fra oldtiden, også kalt urhvete. Det er langt sunnere og smaker etter manges mening bedre enn vanlig hvetemel. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Paperback
Utsolgt
Å bake med spelt er ikke vanskeligere enn å bake med andre kornslag, det er bare litt annerledes! Spelt er et kornslag fra oldtiden, også kalt urhvete. Det er langt sunnere og smaker etter manges mening bedre enn vanlig hvetemel. Her får du over 60 oppskrifter på alt fra brød og loff til pizza og kaker.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
119
ISBN
9788202280031
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
23 x 22 cm

Kunders vurdering

j
joanne – 04.09.2010

– Skal jeg være helt ærlig, så syns jeg det ble en smule irriterende med den voldsomme populariteten som spelt opplevde en periode, alt handlet om spelt! Å spise mat bare fordi det er moderne, blir i bunn og grunn for dumt. Men ting har roet seg, og vi burde nå innse at spelt er et kornslag som byr på veldig mange fordeler, blant annet er det sunnere enn mange av de andre kornsortene, samtidig som smaken på være seg brød eller boller blir svært så god! "Bak med spelt" inneholder godt over seksti oppskrifter; brød, boller, rundstykker, kaker og pizzadeiger er et utvalg av hva du kan lage ut fra oppskriftene i boken, og dette er en flott bok for dem som ønsker å være litt sunnere gjennom hverdagen, uten at du egentlig merker at du spiser sunnere. Smaken er bedre enn dersom du bruker standard hvetemel, så det er egentlig ikke så mye å kimse av, annet enn at spelt er en tanke dyrere enn vanlig mel. Dette er en god og informativ bok med oppskrifter for dem som vil bake med spelt!

C
Crazy – 02.09.2007

– I denne boken får du oppskrifter som er litt sunnere fordi de er bakt med speltmel. Dette er et sunnere alternativ enn bakst med hvetemel. Du får oppskrifter på brød, småbakst, piroger, pizza og kaker. Du får tips for hvordan bake for hånd, og hvordan bake med maskin. Du får tips for forming av brød og hvordan de bør stekes. Her får du en bra bok med sunnere alternativer for deg som ønsker det. Boken har flotte bilder som frister deg til å bake. Mye spennende oppskrifter og et godt alternativ. Her er det bare å sette i gang å bake til store og små.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bak med spelt!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gå!

Johan Kaggestad
Innbundet 
363,- 36,-
 

Logg inn

Handlekurv