Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hunden fra Baskerville

en beretning om Sherlock Holmes

En mørk skygge hviler over slekten Baskerville. Den blodige forbannelsen har form av en kjempestor, kullsort hund, og i dens spor følger voldsomme og tragiske dødsfall. Sherlock Holmes får i oppgave å redde den siste ætlingen fra forbannelsens klør, en oppgave som fører ham og dr. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
En mørk skygge hviler over slekten Baskerville. Den blodige forbannelsen har form av en kjempestor, kullsort hund, og i dens spor følger voldsomme og tragiske dødsfall. Sherlock Holmes får i oppgave å redde den siste ætlingen fra forbannelsens klør, en oppgave som fører ham og dr. Watson ut på de ville, tåkete heiene i Dartmoor og som setter detektivens evner på større prøver enn noen gang.

"Hunden fra Baskerville" er mange ganger kåret til verdens beste kriminalhistorie, og er den mest populære av alle historiene om den briljante privatdetektiven Sherlock Holmes og hans trofaste venn og biograf dr. John H. Watson.

Medlemsvurdering:
Dette er en klasikker. For alle som liker god krim er denne vel verd å lese, for dette er Sherlock Holmes på sitt beste. Holmes og Watson får besøk av Dr. Mortimer som forteller dem en sagn om Baskervill-godset og at han frykter for livet til Sir Henry Baskerville. Watson drar i forveien for å sjekke ut saken og rapportere tilbake til Holmes. Dermed er saken i gang. Hvem er det som forstyrrer freden på Baskerville-godset, og er det et udyre ute etter eieren? Dette er den mest kjente Sherlock Holmes-historien, og det er vel fortjent for den har spenning, humor og gåter. Dette er en fryd fra første side man leser og Sherlock Holmes har aldri vært bedre mens hans rolle i hele etterforskningen er like mystisk som etterforkningen selv.

morta

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
231
ISBN
9788203211539
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Originaltittel
The hound of the Baskervilles
Format
19 x 12 cm
Serie
Sherlock Holmes 5

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

m
morta – 07.09.2009

– Dette er en klasikker. For alle som liker god krim er denne vel verd å lese, for dette er Sherlock Holmes på sitt beste. Holmes og Watson får besøk av Dr. Mortimer som forteller dem en sagn om Baskervill-godset og at han frykter for livet til Sir Henry Baskerville. Watson drar i forveien for å sjekke ut saken og rapportere tilbake til Holmes. Dermed er saken i gang. Hvem er det som forstyrrer freden på Baskerville-godset, og er det et udyre ute etter eieren? Dette er den mest kjente Sherlock Holmes-historien, og det er vel fortjent for den har spenning, humor og gåter. Dette er en fryd fra første side man leser og Sherlock Holmes har aldri vært bedre mens hans rolle i hele etterforskningen er like mystisk som etterforkningen selv.

G
Gabby – 17.01.2009

– I en av de mest kjente beretningene om Sherlock Holmes, forflytter vi oss ut av London til en landses og mektig herregård. Baskerville slekten, som eier denne eiendommen, skal i følge et sagn være rammet av en tidløs forbannelse: en sort grusom hundeskikkelse som før eller senere dreper slektsmedlemmene. Etter et mistenkelig dødsfall på gården, tilkalles Sherlock Holmes og Dr.Watson for å løse mysteriet en gang for alle. Boken er velskrevet og i kjent Holmes-stil. Den superintelligente detektiven holder som alltid kortene tett til brystet, og den lojale Dr.Watson må som vanlig svelge en god del stolthet i sin iver etter å assistere sin gode venn. Mysteriet er mesterlig oppbygget, og detektivens gradvise avsløringer byr på mang en aha-opplevelse for leseren. Boken har virkelig ikke status som "klassiker" uten grunn!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hunden fra Baskerville:

Playback
Ny!

Playback

Raymond Chandler
Nedlastbar lydbok 
262,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De der
Ny!

De der

Joyce Carol Oates
Innbundet 
375,- 429,-
 

Logg inn

Handlekurv